Sve o svemu
- AlfaCuore
- Garaža: Alfa 156 2.5 V6
Jel taj novinar pijan ili klinički lud?Nalupa se čovek za sve pare,crno slutim da ako to pročita moja ex žena,biće i rata i batinaDragon napisao:U najnovijem Autobildu tekst o najgorim polovnjacima na trzistu i, naravno, na prvom mestu Alfa 147.
Pametni autor od argumenata nudi da se 147 cesto vracaju s tehnickih pregleda zbog problematicnog prednjeg trapa. Kaze lik da je to jos ok, ali je kod 2.0 kao ogroman problem sto fabrka preporucijue da se zupcasi menja na svake tri godine, bez obzira na kilometrazu.
I jos dodaje da kad se menja zupcasti, treba promeniti i vodenu pumpu, a to, tvrdi, nije jeftino. Najjaca je recenica da kad pukne zupcasti, desi se havarija na motoru. I naravno cuveno - elektronika hoce da poludi.
I zato je Alfa najgora...![]()
![]()
Sedi, jedan!!!!

...dupla puna zbog tebe glava luda,kroz pola grada na crveno prolazim...
- alfa-u-srcu
- Garaža: -
- Alfa Romeo Giulietta Turbo Benzina
-Alfa Romeo 159 TI JTS
-Alfa Romeo 159 JTDm
-Alfa Romeo 33 Boxer Imola Rosso
-BMW E30 coupe Brilliantrot - Lokacija: Lipovica
Kad god citam neki od tih casopisa sticem utisak da autori prepisuju jedni od drugih. A najzanimljivije od svega je to da su uvek najgori Alfini automobili, a najbolji naravno pasat, skoda i hyundai... Verovatno je rec o reklami.
Autor je naravno cuo da je Alfa najgora, precitao sve forume i poslusao sve pametne mozgove koji sve znaju o Alfi, a da pri tom nikad nisu ni vozili a kamoli posedovali Alfu. E bas to je razlog zasto sam clan samo ovog auto foruma i vise ni jednog...
Autor je naravno cuo da je Alfa najgora, precitao sve forume i poslusao sve pametne mozgove koji sve znaju o Alfi, a da pri tom nikad nisu ni vozili a kamoli posedovali Alfu. E bas to je razlog zasto sam clan samo ovog auto foruma i vise ni jednog...
Rodjen da ne uspem, pa se zato duplo trudim
- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
verovao ili ne, pre dve godine nisam ni razmisljao o alfi. Nisu bile u krugu ljudi koje poznajem. I u CH slucajno naletim na jednu koja je bila jeftina, a nisam imao novca za nesto skuplje.
I poceh da citam ovako po forumima, da bacam oko na svaku koja je po gradu i malo po malo uhvatio me alfa virus...
I dok sam se raspitivao, bukvalno svi do jednog koji se "razumeju" koje sam pitao su govorili "ma bezi od toga, veliki potrosac, losa elektronika, trapovi uzas, jako skup za odrzavanje, kvari se non stop... uzmi nekog Pola, Golfa, skupi jos malo novca..."
I u pocetku sam im delimicno verovao, a posle je vec pocelo da me nervira kad bih im postavio pitanje da li su ikada imali taj auto ili su samo naculi od drugih to sto pricaju.
Naravno niko nije imao auto i
nego me nervira sto je zadnjih godinu dana kolicina 147ica na ulici za 2000% veca nego sto je bila, i oni koji su lose pricali o njima pocinju da se predomisljaju i da ih kupuju... E ja bih im sad zabranio da imam mogucnosti
I poceh da citam ovako po forumima, da bacam oko na svaku koja je po gradu i malo po malo uhvatio me alfa virus...
I dok sam se raspitivao, bukvalno svi do jednog koji se "razumeju" koje sam pitao su govorili "ma bezi od toga, veliki potrosac, losa elektronika, trapovi uzas, jako skup za odrzavanje, kvari se non stop... uzmi nekog Pola, Golfa, skupi jos malo novca..."
I u pocetku sam im delimicno verovao, a posle je vec pocelo da me nervira kad bih im postavio pitanje da li su ikada imali taj auto ili su samo naculi od drugih to sto pricaju.
Naravno niko nije imao auto i
ponosni vlasnik jedne alfe... Verovali ili ne uzeo sam je iz principa svima pa tek onda zato sto mi se svidja...alfa-u-srcu napisao:...bas to je razlog zasto sam...
nego me nervira sto je zadnjih godinu dana kolicina 147ica na ulici za 2000% veca nego sto je bila, i oni koji su lose pricali o njima pocinju da se predomisljaju i da ih kupuju... E ja bih im sad zabranio da imam mogucnosti
- alfa-u-srcu
-Alfa Romeo 159 TI JTS
-Alfa Romeo 159 JTDm
Ja sam u pocetku ulazio u raspravu, sada vise ne... Samo se nasmejem i kazem to je auto iz zemlje brzine
a oni gledaju u cudu, misle ovaj lud...
Ko ih bre sisa, nek pricaju samo...

Ko ih bre sisa, nek pricaju samo...

- mali radojica
- Garaža: alfa romeo 147 jtdm
ti koji tako pišu i pričaju o Alfi gledaju na nju kao da je običan auto, Alfa nije običan auto, ona je mnogo više od toga pa se i ne može upoređivati sa ostalim prevoznim sredstvima. ali to ne vredi objašnjavati nekome kome je najbitnije da što manje troši, da servis košta što manje i da što manje para izgubi na prodaju. oni na kola gledaju drugačije i naravno ne treba im zamerati zbog toga.
što se tiče kvaliteta, ne znam kakva je stvar sa 147 ali znam za 155. u principu to je prilično nekvalitetan auto i to će vam reći svako ko je odvio svojeručno više od 5 šrafova na njemu. ja sam ih se naodvijao malo više pa otud i ovo moje mišljenje.
što se tiče kvaliteta, ne znam kakva je stvar sa 147 ali znam za 155. u principu to je prilično nekvalitetan auto i to će vam reći svako ko je odvio svojeručno više od 5 šrafova na njemu. ja sam ih se naodvijao malo više pa otud i ovo moje mišljenje.

- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
U NS sad ima više 147-ica nego što je nakad stojadina bilo... Imam utisak da je svaki 5. auto 147...nego me nervira sto je zadnjih godinu dana kolicina 147ica na ulici za 2000% veca nego sto je bila, i oni koji su lose pricali o njima pocinju da se predomisljaju i da ih kupuju... E ja bih im sad zabranio da imam mogucnosti
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
pa skoro deset godina razbijamo Srbendama predreasude stigao nas glas do njih napokon
Sent from my Wildfire using Tapatalk
Sent from my Wildfire using Tapatalk
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Da nismo malo previse razbili? 

John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- alfa-u-srcu
-Alfa Romeo 159 TI JTS
-Alfa Romeo 159 JTDm
Ne bih se bas slozio da je 155 tako nekvalitetan auto, imao sam isti i sam ga odrzavao...
Veruj nije nista losiji od drugih automobila te klase iz tih godina, cak je od nekih i kvalitetniji, pa po njima ne pljuju a po Alfi drvlje i kamenje...
Veruj nije nista losiji od drugih automobila te klase iz tih godina, cak je od nekih i kvalitetniji, pa po njima ne pljuju a po Alfi drvlje i kamenje...
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
sacekajte da 147 udje u iste godine 
155 je konfekcija. nije, nazalost, vrhunsko delo italijanske auto industrije. zasto konfekcija? zato sto je pravljeno previse kompromisa kad je projektovana finalna verzija da bih ga zvao kvalitetan auto. ali, i pored toga, veoma je dugotrajan i ima ogromnu toleranciju na aljkave vlasnike. samo da vas podsetim da je fabricki 155 imala bezuslovnu garanciju na limariju od cak 8 godina. koji auto je davao toliku garanciju tih godina? hjundai? tojota? bemve? mercedes? ili pored 155 - poneki svedjani tipa volvo saab itd...
godine, drugari, godine... cine svoje, ne moze im se pobeci... pa cak i 123 ima problema sa srafovima posle 20 godina.

155 je konfekcija. nije, nazalost, vrhunsko delo italijanske auto industrije. zasto konfekcija? zato sto je pravljeno previse kompromisa kad je projektovana finalna verzija da bih ga zvao kvalitetan auto. ali, i pored toga, veoma je dugotrajan i ima ogromnu toleranciju na aljkave vlasnike. samo da vas podsetim da je fabricki 155 imala bezuslovnu garanciju na limariju od cak 8 godina. koji auto je davao toliku garanciju tih godina? hjundai? tojota? bemve? mercedes? ili pored 155 - poneki svedjani tipa volvo saab itd...
godine, drugari, godine... cine svoje, ne moze im se pobeci... pa cak i 123 ima problema sa srafovima posle 20 godina.
- Veloce
- Saradnik Uprave
- Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts
ex Alfa Romeo GT 2.0jts
ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm
ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm
ex Alfa Romeo Mito 1.4tb
ex Alfa Romeo Giulietta QV
-Megane 3 RS CUP - Lokacija: Lazarevac
Sad citam u Kuriru,da je u S.Palanci bio udes,zelena 147ca.. Suvozac je nastradao,a vozac povredjen
Slika iz novina je stravicna 

- Falcon037
- predsednik kluba
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
e jbg! 

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- AlfaCuore
- Garaža: Alfa 156 2.5 V6
Pa nije zelena 147 nego 156 bre......uh presece me,id u.....
...dupla puna zbog tebe glava luda,kroz pola grada na crveno prolazim...
- CoyoteKG
- Alfa_Tina
- Garaža: Alfa Romeo 147 ... 1.9. JTD
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
- TheWickerMan
- Administrator
Na par mesta sam čitao da zmija rađa čoveka. A Wikipediu ne uzimam baš previše za ozbiljan izvor informacija jer svako može da edituje tkstove.
Re: Sve o svemu
Coat of Arms of the Visconti of Milan depicting the biscione, a serpent who appears to be swallowing a human, but is actually giving birth to it.

Na par mesta sam čitao da zmija rađa čoveka. A Wikipediu ne uzimam baš previše za ozbiljan izvor informacija jer svako može da edituje tkstove.
- CoyoteKG
- TheWickerMan
- Administrator
Pa jeste realnije 
i što je meni najinteresantnije, ako ga jede, što je počela od nogu? Valjda mu prvo guta glavu (
)

i što je meni najinteresantnije, ako ga jede, što je počela od nogu? Valjda mu prvo guta glavu (

- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
- TheWickerMan
- Administrator
- CoyoteKG