jesualfista012 napisao:Nasao sam danas na internetu ove projektore.. Interesuju me iskustva sa njima, jesu li stvarno toliko dobri kao sto ih reklamiraju?![]()
Najgora koja sam ikada u svom zivotu video a vozim jako dugo i svasta sam vozio i svoje i tudje. Kada padne kisa slobodno mozes da se parkiras jer pozicija na kecu bolje osvetljava nego 166 kratka. KATASTROFA!!!!!!alfista012 napisao:Pa i nisu joj nesto kratka svetla, bar kod mene, za razliku od dugih koja su odlicna... ...
Slažem se kolega, kod mene su kratka teško sra...e. Duga bacaju kud koje. E sad da li je neko skidao farove na 166 model prije fejslifta i mogu li se skinuti bez skidanja branika? Treba li imati ruku kao u džeparoša da bi se tako nešto odradilo? Ako da može li koja slika. Razmišljam da prvo odradim čišćenje fara jer vidim da ima prašine i neke izmaglice unutra. Džaba mi i ksenoni kad se ništa ne vidi.alfamen napisao:Najgora koja sam ikada u svom zivotu video a vozim jako dugo i svasta sam vozio i svoje i tudje. Kada padne kisa slobodno mozes da se parkiras jer pozicija na kecu bolje osvetljava nego 166 kratka. KATASTROFA!!!!!!alfista012 napisao:Pa i nisu joj nesto kratka svetla, bar kod mene, za razliku od dugih koja su odlicna... ...![]()
![]()
![]()
Duga su samo korektna i nista vise....