Gledajuci sirinu otvora gepeka na 147-ici mislim da ces morati da ga dobro savijes da bi izneo. Probaj da oboris prednja sedista skroz, skines nebo, zarotiras ga i izneses na zadnja desna ili leva vrata. Ako ti je auto sa troje vrata onda mora cimanje kroz gepek.
Btw, fabrika ga ubacuje od napred pre postavljanja sofersajbne
Nebo jedino propadne i odlepi se kad se pere,mozes da ga presvices drugim platnom i lepkom sintelan ili tigar,ispadne jako lepo kad polako lepis deo po deo i rukom razvlacis platno
Evo ovako,danas sam skupio sve informacije i odlucio sam da probam da tapaciram sam.
Polovna neba sto sam gledao su cela ali prljava malo,sto znaci opet da im nema pranja jer ce se odlepiti,a ja sam frik za cistocu. Tapaciranje mi kosta 5500,sto mi je mnogo.
Sutra verovatno krecem u akciju,nasao sam extra materijal kao prevrnuta koza,to lepi vecina.
Uradio danas nebo. Nije ispalo Savrseno kako sam ocekivao posto sam perfekcionista al dobro. Za vadjenje i vracanje neba je stvarno problem,al uspeo sam. Lepak sam sipao u pistolj al nije ni pomislio da ga izbaci,probao sam da ga razredim al se pretvori u slinu.
Sve sam uradio sa cetkicom i na jedno mesto mi je lepak probio al se osusio i ne primeti se puno. Na dva prevoja mi se nije zalepilo platno ali takodje se ne primeti.
Sutra cu uslikati pa cu postaviti.
Interesuje me da li mozes ukratko da opises sta si sve radio da skines nebo. Imam nesto unutra sto zvecka nekom mnogom iritantnom frekvencijom i moram da izvadim.
Koliko sam skontao plastika na A i B stubovima je samo na nekim "zabicama" i to ne bi trebalo da neki problem.
Skidas sve plastike sa stubova,dzace za ruke,zabicu jednu iz neba i to je to. Nebo ce se jos drzati jos na nekim cicak trakama koji se nalaze tacno po sredini poprecno...
Plastike na stubovima kod soferke i srednji su samo na zabice,zadnji kod gepeka imaju par srafova. Srednje plastike sa stubova mislim da nisam mogao sroz da skinem nego sam ih samo odvojio koliko je moglo.