Problem sa wifi konekcijom
- milosh024
- Garaža: Alfa Romeo
Pozdrav ekipi, znam da postoje i bolja mesta da se postavi ovakvo pitanje (android forumi itd) ali sam siguran d ai ovde moze neko da pomogne. Naime uzeo sam tablet acer iconia a1 juce i danas nisam mogao da ga spojim na kucnu secure mrezu. Kada sam iskljucio na ruteru opciju da trazi pass nakacio se bez problema. Moracu da vratim pass na ruter jer zivim u zgradi pa ako neko skonta da ima besplatan net u blizini ugasio sam
... a takodje treba da idem na more pa ne zelim da dodjem u situaciju da mi daju tamo pass za hotelske a da ja ne mogu da se nakacim. OS je jelly bean 4.2 pa me interesuje da li je potrebno u androidu izvrsiti neka podesavanja. Javlja authentification failed i spominje wpa....ako moze neko da mi odgovori unapred zahvalan

Alfa Romeo Sportwagon 2.0 JTDM
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
- Kosovic
- Garaža: /
Pokušaj da samo resetuješ ruter i vrati šifru na njemu. To bi trebalo da upali. U najgorem slučaju stavi na telefonu statičku IP adresu u domenu adresa tvog rutera.
- Nigy
- Garaža: .
Ako je Telekomov ruter u pitanju (iste koriste i u Grckoj) jedino resetovanje pomaze i to ne retko cesce od jednom nedeljno. Cesto imam situaciju da se phone bez problema kaci, a netbook i laptop ni pod tacku razno (i ako je iza APC-a koji filtrira struju).
- milosh024
- Garaža: Alfa Romeo
Telekomov je router, resetovao sam ga i ponovo stavio sifru i sad radi.....izgleda da je prvo i osnovno pravilno odrzavanja tehnike opet bilo spasonosno "resetuj racunar"
....hvala u svakom slucaju, kad se desi opet znam sta mi je ciniti

Alfa Romeo Sportwagon 2.0 JTDM
- Nigy
- Garaža: .
Sa tim ruterom, za bilo kakav problem na mrezi prvo njega 'konsultuj' pa onda kreni dalje.
Re: Problem sa wifi konekcijom

Sa tim ruterom, za bilo kakav problem na mrezi prvo njega 'konsultuj' pa onda kreni dalje.

- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
To me podseti na onaj vic, kako programer popravlja auto kad mu negde stane? Izađe iz auta, otvori haubu, baci pogled na motor, zatvori haubu i pokuša ponovo da upali auto 

Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- Mario
- Garaža: -- Alfa Romeo 156 1.9 JTD
-- Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
-- Audi A4 B8 2.0 TDI
-> Audi A6 C7 2.0 TDI - Lokacija: Earth
U podešavanjima za Wireless mrežu, čačkaj oko "Channel" podešavanja, ukoliko stoji na "Auto", probaj da promeniš na neki drugi... mislim da imaš izbor od 1 do 11.
Srećno
Srećno