Sve o svemu
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
-
Ka
- Drug Član
- TheWickerMan
- Administrator
- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Sad stvarno bez sale-ako ste raspolozeni za izlet do Zlatara i Kokinog Broda javite da se organizujem sa lokalnom ekipom i da Vas docekamo!
Moze da se poseti planina Zlatar (12 km od K.Broda), etno selo Vranesi na K.Brodu (imaju i heliodrom za vas koji dolazite letelicama
) voznja brodicem po Zlatarskom jezeru i poseta kanjonu reke Uvac, pastrmka, jarece pecenje, zlatarski sir i med, poseta novootvorenom hotelu bivseg kosarkasa Željka Topalovica itd. Razmislite, voljan sam da organizujem
etno selo Vranesi:

kanjon reke Uvac

Hotel Topalovic Zlatar

Za gurmane: pastrmka, sir, med i jarece pecenje

Moze da se poseti planina Zlatar (12 km od K.Broda), etno selo Vranesi na K.Brodu (imaju i heliodrom za vas koji dolazite letelicama

etno selo Vranesi:

kanjon reke Uvac

Hotel Topalovic Zlatar

Za gurmane: pastrmka, sir, med i jarece pecenje

- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Znači sledeće okupljanje na Zlataru!
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
Pa vidiš kako vešto nadražuje...
A ne ko ovi smrdljivo ulje, izduvni gasovi, buka, i ostale gadosti
I ja koji ne volim ta jedenja i pijenja dodje mi da odem tamo hahah

A ne ko ovi smrdljivo ulje, izduvni gasovi, buka, i ostale gadosti

I ja koji ne volim ta jedenja i pijenja dodje mi da odem tamo hahah
- Diego
- Drug Član
Zlatar je stvarno prelep. Bio sam par dana ove godine i nisam se pokajao. Sve je odlicno, od klope, preko predela do ljudi.
A ni za nas iz BG-a nije daleko, ako krenemo oko 6-7h gore smo oko 10-11h, ceo dan zezancija i navaece nazad.
Jedino cemo tesko da vidimo meandre Uvca... mi smo se bas namucili dok smo ih nasli, posto narod uglavnom ne zna za njih.... krene se ka Sjenici, pa onda od Sjenice ka Ivanjici, pa ostavite Alfu i udri pjehe uzbrdo
ali vredelo je celog truda....
Nista, onda Zlatar
@alfa&omega
Nego, ima li avaza od 166-ice?
A ni za nas iz BG-a nije daleko, ako krenemo oko 6-7h gore smo oko 10-11h, ceo dan zezancija i navaece nazad.
Jedino cemo tesko da vidimo meandre Uvca... mi smo se bas namucili dok smo ih nasli, posto narod uglavnom ne zna za njih.... krene se ka Sjenici, pa onda od Sjenice ka Ivanjici, pa ostavite Alfu i udri pjehe uzbrdo

Nista, onda Zlatar

@alfa&omega
Nego, ima li avaza od 166-ice?
- TheWickerMan
- Administrator
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Diego, nisam jos isao u pravcu K.Broda, ali hocu sigurno da vidim koleginicu.
Za posetu kanjonu Uvca i pogled sa slike treba odvojiti vise vremena-ceo dan, a za voznju brodicem ne treba puno vremena
Doro, za tebe cemo smislimo nesto interesantno ako ne volis ove sto vole da se najedu pa posle:

Mozemo stvarno da odradimo okupljanje, samo na vreme da se kaze
Za posetu kanjonu Uvca i pogled sa slike treba odvojiti vise vremena-ceo dan, a za voznju brodicem ne treba puno vremena
Doro, za tebe cemo smislimo nesto interesantno ako ne volis ove sto vole da se najedu pa posle:

Mozemo stvarno da odradimo okupljanje, samo na vreme da se kaze

- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
- mali radojica
- Garaža: alfa romeo 147 jtdm
-
Ka
- Drug Član
- TheWickerMan
- Administrator
Bravo brate!!! Ne daj se!!! Jos ja da batalim i sve super 
sent from my Google Nexus 7 using Tapatalk 2

sent from my Google Nexus 7 using Tapatalk 2
- mali radojica
- Garaža: alfa romeo 147 jtdm
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
(Da, mi bivsi pusaci smo najgori ali bole me usi bas zbog toga!)
Re: Sve o svemu
Osim sto je zdravlje uvek broj 1 dolazi i ekonomski preporod - nisam o tome nikada razmisljao jer nikada nisam ni hteo da prestanem da pusim dok mi jednog dana nije pala na pamet i ta ideja. Onda sam krenuo da kalkulisem i shvatio za mogu da vozim jedan solidan auto i da platim sve dazbine za njega umesto da se trujem!nelle napisao:Prestao sam da pušim......................grrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
nelle napisao:Prestao sam da pušim......................grrrrrrrrrrrrrrrrrrr
I ja odavno, al izato ližem ko lud

- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Da, to je druga strana medalje - navika 

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
-
Ka
- Drug Član
Prosta računica kao šamar:Pljugao sam 2 pakle crvenog malog bore,po današnjoj ceni to je 460 dinara dnevno.........puta 30 dana......puta skoro 20 godina pa ti vidi ko je na telefonu!Naravno zdravlje je stavka broj 1!erdeljan napisao:Osim sto je zdravlje uvek broj 1 dolazi i ekonomski preporod - nisam o tome nikada razmisljao jer nikada nisam ni hteo da prestanem da pusim dok mi jednog dana nije pala na pamet i ta ideja. Onda sam krenuo da kalkulisem i shvatio za mogu da vozim jedan solidan auto i da platim sve dazbine za njega umesto da se trujem!nelle napisao:Prestao sam da pušim......................grrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Uaaaaaaa duvanski dim :cray:
- Crni
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Ja sam uzeo da se zanimam necim, poceo sam aktivno voziti bicikl i svakim danom povecao distancu, to mi je bilo dovoljno da ne pocnem opet i vidim koliko sam napredovao.
Sto se novca i duvana tice, racunica je ista, neces imati nesto vise niti manje para, odlaze sa strane. Licno, planirao sam svaki dan novce od dve do tri pakle da ubacim u kasicu, ali se to nikada nije ostvarilo. Mada se desavali dani kada se uhvatim za dzep i trazim pljuge, umesto pljuga eto novaca, ne previse ali taman.
Uglavnom, samo napred, za pocetak mozes crvendaca da cackas i da ubijas vreme.
P.S. Mentol bombone su zakon za odvikavanje od pusenja.
Sto se novca i duvana tice, racunica je ista, neces imati nesto vise niti manje para, odlaze sa strane. Licno, planirao sam svaki dan novce od dve do tri pakle da ubacim u kasicu, ali se to nikada nije ostvarilo. Mada se desavali dani kada se uhvatim za dzep i trazim pljuge, umesto pljuga eto novaca, ne previse ali taman.

Uglavnom, samo napred, za pocetak mozes crvendaca da cackas i da ubijas vreme.

P.S. Mentol bombone su zakon za odvikavanje od pusenja.

Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- alfa-u-srcu
- Garaža: -
- Alfa Romeo Giulietta Turbo Benzina
-Alfa Romeo 159 TI JTS
-Alfa Romeo 159 JTDm
-Alfa Romeo 33 Boxer Imola Rosso
-BMW E30 coupe Brilliantrot - Lokacija: Lipovica
Sport ljudi, rekreacija... Batalite te cigare...
Ja doduse nikad nisam pusio, alkohol ne pijem, cak ni kafu...
Verovali ili ne... Ali sport svaki drugi dan...
Ja doduse nikad nisam pusio, alkohol ne pijem, cak ni kafu...
Verovali ili ne... Ali sport svaki drugi dan...

Rodjen da ne uspem, pa se zato duplo trudim
- Diego
- Drug Član
Ja ovih dana slavim godinu dana slobode. Od kada sam batalio pusenje, mnogo se bolje osecam.
Uzmi brate necim da se zanimas i pod obavezno neka fizikalija. Crni je forsirao bajs, a ja sam izabrao trcanje. Veruj mi, treba ti nesto tako da bi mogao da kanalises taj visak energije koji se javlja.
A sto se tice para... zbog novca se pusenje ne bataljuje. Postoje mnogo ozbiljniji i znacajniji razlozi kao sto su zdravlje i odvikavanje od zavisnosti.
Veruj mi, nijednom nisam pomislio na novac, sto kaze Crni, imam ga isto kao i pre.
Uzmi brate necim da se zanimas i pod obavezno neka fizikalija. Crni je forsirao bajs, a ja sam izabrao trcanje. Veruj mi, treba ti nesto tako da bi mogao da kanalises taj visak energije koji se javlja.
A sto se tice para... zbog novca se pusenje ne bataljuje. Postoje mnogo ozbiljniji i znacajniji razlozi kao sto su zdravlje i odvikavanje od zavisnosti.
Veruj mi, nijednom nisam pomislio na novac, sto kaze Crni, imam ga isto kao i pre.