Vrucina i Alfe
- vnov
- Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip
Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v
Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI
Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v
Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v
Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020
Škoda Kodiaq
Peugeot speedfight 3 - Lokacija: Beograd
A ja sam se taman godinama trudio da naguram 0,1tonu a sad sam propanuo načisto sav sam se istopio 

-
Ka
- Drug Član
ja zimi naguram 100 kg ali zato do septembra spadnem na 50.............budem kao rendgenski snimak
Evo ustao sam,pijem kafu,inače sam spavao u dvorištu........klimu ne smem da palim zbog malog,večeras ću naduvati dušek i kuntaću u bazenu
Re: Vrucina i Alfe

Evo ustao sam,pijem kafu,inače sam spavao u dvorištu........klimu ne smem da palim zbog malog,večeras ću naduvati dušek i kuntaću u bazenu

- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
Sve ti lose.... kuntanje u sopstvenom bazenu na prijatnih + 30 uz 'ladan spricer....
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Je li hladni Nes ili IceJacobsnelle napisao:ja zimi naguram 100 kg ali zato do septembra spadnem na 50.............budem kao rendgenski snimak
![]()

-
Ka
- Drug Član
Prva jutarnja obavezno gorka i jaka turska a posle isključivo skraćeni espresso u kombinaciji sa proizvodom što reklamira onaj mali plačljivko u F1 

- alfa&omega
Fiat Coupe 20 VT
Uh, sto bi ti i ja ispijali kvalitetne kafe da smo blize, a inace sam veliki ljubitelj iste...
Mali off: kako ljudi kod nas spremaju tursku kafu? Kod mene u kraju to sto nazivaju turskom kafom nema veze sa postupkom spremanja, to je cisto domaca kafa, mislim na nacin spremanja
Mali off: kako ljudi kod nas spremaju tursku kafu? Kod mene u kraju to sto nazivaju turskom kafom nema veze sa postupkom spremanja, to je cisto domaca kafa, mislim na nacin spremanja
-
Ka
- Drug Član
Kafa se sipa u šolju i kada voda provri prelije se,promeša i sačeka se minut-dva da se talog slegne
Ja volim da voda provri.........sipam kafu,sačekam da nadodje,sklonim sa ringle i sačekam koji trenutak i onda promešam ali isključivo bez šećera.........hebeš kafu sa šećerom

Ja volim da voda provri.........sipam kafu,sačekam da nadodje,sklonim sa ringle i sačekam koji trenutak i onda promešam ali isključivo bez šećera.........hebeš kafu sa šećerom

- Nigy
- Garaža: .
Zovi i mene - donecu kolacice!nelle napisao:večeras ću naduvati dušek i kuntaću u bazenu

- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Moj pokojni stric je redovno spavao na duseku u dvoristu tokom ovakvih dana.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Alo bre, dosta offiranja, nije tema vrućina i alifisti
Samo da se pohvlim da od kad vozim naftaricu, klimu ne oseca, temperatura zakucana, a pad snaga ne postoji, milina bozija

Samo da se pohvlim da od kad vozim naftaricu, klimu ne oseca, temperatura zakucana, a pad snaga ne postoji, milina bozija

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
- alfa&omega
Fiat Coupe 20 VT
Neki piju kafu samo zbog secera :
Recept originalni za tursku kafu: u ugrejanu suvu malu dzezvu sipati kasicicu kafe i kad krene miris doliti vrucu vodu, secer po zelji, mada se pije sa kockom secera posebno
@nelle i ja pijem takvu u vecini slucajeva
@edin-razlika u benzincima i dizelima je neuporediva u korist dizela sto se tice pada snage kad se ukljuci kompresor klime, ne osecaju uopste

Recept originalni za tursku kafu: u ugrejanu suvu malu dzezvu sipati kasicicu kafe i kad krene miris doliti vrucu vodu, secer po zelji, mada se pije sa kockom secera posebno
@nelle i ja pijem takvu u vecini slucajeva
@edin-razlika u benzincima i dizelima je neuporediva u korist dizela sto se tice pada snage kad se ukljuci kompresor klime, ne osecaju uopste
-
Ka
- Drug Član
Da li si ih umesio već?Evo me brate u bazenuNigy napisao:Zovi i mene - donecu kolacice!nelle napisao:večeras ću naduvati dušek i kuntaću u bazenu

- Nigy
- Garaža: .
- alfa&omega
Fiat Coupe 20 VT
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
- alfa&omega
Fiat Coupe 20 VT
Puno travki koje ne podnosim ima u Lavu. Jelen od domacih je zakon. Danas sam pio Sarajevsko, nijelose, mada moze to i bolje
- nidza
- Garaža: ex 159
Slažem se za Jelen. Lav je ufitiljio i glava boli od točenog. Ja ovim mojim Švabama samo Jelen točim kad traže domaće, a uglavnom.traže.
Tapatalk
Tapatalk
-
Ka
- Drug Član
Lav je takvo smeće od piva da je to strahota...............ni jagnje ne bi zalivao sa njim 

- alfa&omega
Fiat Coupe 20 VT
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd

John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
-
Ka
- Drug Član
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttttt
ccbjcbcjbdejbdejbcdjcbdjchrcrvihrvindckndvijrfihrcbxhfxtsfxgsvdhehcudncdkjcrocndkvjri
cjkchrichdjcbdcubdjcbducbdjchrvudhcjhviorhckdnckdjdoekxpskxwoxkapxamxncihcirhcd
ncidhckdncdhcei2jxsnxskb udcgdu ndmcbruchdi
bsjchecuhecenjcehcidncdncidhckdncidjceijcekhceicnekche7hcscncgechdicheicheichdjchdi
hcdjhcdjhcdjhcjdhcdhcsjhj

cjkchrichdjcbdcubdjcbducbdjchrvudhcjhviorhckdnckdjdoekxpskxwoxkapxamxncihcirhcd
ncidhckdncdhcei2jxsnxskb udcgdu ndmcbruchdi
bsjchecuhecenjcehcidncdncidhckdncidjceijcekhceicnekche7hcscncgechdicheicheichdjchdi
hcdjhcdjhcdjhcjdhcdhcsjhj