Obavezno putopis,planiram tamo. Jedino me je*e sto moram preko Albanije ili Kosova, a ne ide mi se tako, a da kruzim do auto-puta ne vrediSule napisao:Doslo je vreme za letovanje,konacno.U nedelju putujem na lefkadu autom,i u svojoj reziji.Nisam bio do sad na lefkadi i kolima u tom delu grcke.Da li putuju jos neke kolege,neki dobar savet za pumpe u tom delu.Dobra stvar je sto na ostrvu ima plin.Da li je se neko vratio iz grcke i kako se krecu cene goriva dole ove godine.
![]()
Kosovic napisao:Dokle si na Lefkadi? 5. jula sam u Nikiani, pa ako si slučajno još tad (čisto sumnjam a voleo bih) tamo, možemo se videti.
Spavaću u Beloj Palanci, jer tamo dedu ostavljam, pa nastavljam dalje. Mada nije to toliko strašno. Do sad sam 900km najviše vozio. Jedino što su mi u Astri jako neudobna sedišta, pa se krivim na 100 načina da izdržim. Čak mi ni česti odmori nisu od preterane pomoći. Jednostavno sedišta su kao sprave za mučenje.C R E A napisao:Kosovic napisao:Dokle si na Lefkadi? 5. jula sam u Nikiani, pa ako si slučajno još tad (čisto sumnjam a voleo bih) tamo, možemo se videti.daleko u pm... 1.ooo km, teras iz cuga ili odmaras negde?
Mi sa dva auta i sitnom decom verovatno imati tempo da ćemo Alfu da vratimo sa gorivom iz Bgda... Da crnjak bude veći, ja moram da vozim Škodu!sibin napisao:zasto odmor za 1000km to se tera opusteno u cugu. mada neki ce morati da sipaju gorivo svaki cas![]()
ali bar ce uzitak biti zagarantovan.
Hvala ti Vojo bas sam hteo da ti se pohvalim po kakvim nas je sve gudurama prevezla i koliko sam zadovoljan. Veliki pozdrav za tebe od nas i Alfe.vojaalfa napisao:Drago mi je da te raga poslužila