Cudna lampica
- Owner
- Garaža: Ex. Alfa Romeo 145 1.6 TS 16v
Alfa Romeo 147 1.6 TS 16v - Lokacija: Vrnjacka Banja Beograd
Pozz ljudi, da objasnim situaciju, vracao sam se sa turnira i krenuo u preticanje i da bio sam u trecoj brzini naravno i kako bih zavrsio preticanje bas sam nategao motor posto su mi kola isla u susret, retko kada idem preko 5500rpm ali sada sam isao i kada sam presao 6000rpm neka lampica se upalila i ugasila bukvalno 0.5 sec se upalila i nestala nisam dobro zapazio sta je ali lampica se nalazi u desnom delu instrument table crvene je boja (nije rucna niti abs) znaci neka lampica koju do sada nikada nisam video.
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
Ako je kao kruzic sa crticama okolo, to je lampica potrosenosti plocica napred... I nalazi se se na desnoj strani instrument table. Ne mogu sad sa tableta da nadjem , imas temu Alfa 145/146 u podforumu 155/164/145/146 i tipa na nekoj od zadnjih 4-5 strana ima slika te lampice pa vidi da li je ta. Mada nema koja druga da bude. I meni se pali ista lampica posle zesce voznje , posle se sama ugasi...
sent from my Google Nexus 7 using Tapatalk 2
sent from my Google Nexus 7 using Tapatalk 2
- Joca
- Garaža: ;)
- Owner
E wicker ne mogu da vidim sliku zato sto je zastarela ne mogu da otvorim, inace lampica se nalazi pored lampice za rucnu, C R E A ne mogu da slikam zato sto se pali samo kada se predje preko 6k rpm
Ovako to ide redom ( lampica za 1. svetlo, 2. maglenke, 3. duga svetla, 4. za pojacavanje zadnjih svetla, 5. ta lampica.)
Kao sto si i reko Wicker izgleda mi da je to za plocice, ali onda stvarno ne razumem, ja promenio plocice pre 2 meseca ne moguce da se istrosile do sada

Ovako to ide redom ( lampica za 1. svetlo, 2. maglenke, 3. duga svetla, 4. za pojacavanje zadnjih svetla, 5. ta lampica.)
Kao sto si i reko Wicker izgleda mi da je to za plocice, ali onda stvarno ne razumem, ja promenio plocice pre 2 meseca ne moguce da se istrosile do sada

- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Pogledaj ovde: http://www.berlinasportivo.com/pages/wshop156.php
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Owner
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
Ma tripuje se kabl ... Kazem ti, i meni se cesto pali ali sam sve proverio i sve je ok, samo kad ga duze przim upali se...
sent from Kenda digitron using Tapatalk 2
sent from Kenda digitron using Tapatalk 2