SERVO PUMPA, potrebna pomoc !!!
- BoSke
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTDm (sold)
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm - Lokacija: Novi Sad
Poslednjih meseci,sam primetio da mi izgleda negde pusta servo ulje,sad ne znam da li je otisla servo pumpa ili samo negde pusta.Kada naspem ulje radi odlicno,ali u roku od par dana opet onako cvili kad pomeram volan i cuje se neki cudan zvuk i jako tesko ide ? Sta bi moglo biti,gde raditi popravku, po mogucstvo preporuka za Novi Sad,a moze i BG ? Hvala unapred.Pozdrav,alfisti.
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Pa najpre treba utvrditi gde pusta. Mozda na crevu, kao sto je kod mene bio slucaj. Doduse, samo je vlazilo, ali sam ga ipak promenio.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- BoSke
Necu uskoro ici za Bosnu gde inace imam majstora koji mi odrzava alficu,pa me zanima u NS ili BG da su dobri majstori i da me nece odrati.
- dusanGT
- Garaža: GT JTDm Q2
U NS u servisu "Cubi" - ako curi na crevu, tj. cevi - skinu ga i zavare (u istom servisu)...
Crevo može da se skine i u nekom drugom servisu, ali ga uglavnom nose u "Cubi" na Novom Naselju, na zavarivanje.
Crevo može da se skine i u nekom drugom servisu, ali ga uglavnom nose u "Cubi" na Novom Naselju, na zavarivanje.
Alfa je stil... ostalo je status...
- BoSke
Ako nije na crevu,u koji servis da se obratim,za reparaciju ili da stavim dobru polovnu ? Pozdrav