Da li se u Beogradu i po kojoj ceni mogu naci neke od ovih papucica, i da li odgovaraju 147-ici?
Znam da su postavljani neki linkovi sa ebuy-a ali nikada nisam imao iskustva s tim, niti znam kako i sta treba.. pa bih kupio ovde ako ima. Ako ne, gumene mi ne ginu opet..
Straight roads do not make skillful drivers - Paulo Coelho
Ovde donje su izmedju 55 i 65 eura plus dostava 10-ak, ebay. Ove gornje kostaju x3 ovih donjih.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
Gornje su sa Djulijete i cena je bez dodatka za nogu oko 170 Eura, oko 90 Eura je samo dodatak za nogu. Nisu jeftine ali se mogu nabaviti jeftinije kada iskoce.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.