bluesman napisao:...Majstori su postojali nekada kada su popravljali stvari, ovi danas ocitaju gresku i zamene deo, jaka nauka.Samo nam treba alat i svi mozemo da budemo majstori.
Ne rzumem pojedine zasto ovo tumace kao vredjanje nekoga ili necega?!
bluesman napisao:...Majstori su postojali nekada kada su popravljali stvari, ovi danas ocitaju gresku i zamene deo, jaka nauka.Samo nam treba alat i svi mozemo da budemo majstori.
Nije poenta da nećeš razumeti! Poenta je da ćeš se namučiti da to što si razumeo sprovedeš u delo. Kao i u svakoj struci, pa i doktorskoj, jedno je teorija a sasvim drugo praksa...bluesman napisao:A bio si prisutan kada sam radio IQ test pa znaš da ja to neću razumeti?
Slažem se ja da ima posla oko zamene ali jbt, nije nuklearna fizika.
Naravno da ima i dobrih i poštenih majstora, izvinjavam im se ako su uvređeni, ali ima i dundjera svakavih koji sebe zovu majstorom samim tim što su zamenili par kočionih pločica i slično. Još jednom se izvinjavam poštenim i dobrim i odjavljujem se da ne bih iritirao one koji se osećaju prozvanim,

Nisam bio prisutan za tvoj IQ test ali je i ovo dokaz da nećeš razumeti jer IQ test je nikakava sigurnost da ti razumeš neke stvari, to dokazuje samo da sa većim IQ brojem mozak malo brže radi sa 0 i 1 od nekog drugog. Praktična vrednost nula kao i nuklerna fizika prilikom popravke auta.bluesman napisao:A bio si prisutan kada sam radio IQ test pa znaš da ja to neću razumeti?
Slažem se ja da ima posla oko zamene ali jbt, nije nuklearna fizika.
Naravno da ima i dobrih i poštenih majstora, izvinjavam im se ako su uvređeni, ali ima i dundjera svakavih koji sebe zovu majstorom samim tim što su zamenili par kočionih pločica i slično. Još jednom se izvinjavam poštenim i dobrim i odjavljujem se da ne bih iritirao one koji se osećaju prozvanim,

Hoces da kazes da se u servisima ne zakazuje nego te prime sa ulice?delic napisao:Sto se tice majstora u ovoj nasoj zemlji vecina jeste katastrofa ali zamisli oces li ikad dobiti dijagnozu za kvar ,,to vam je na nervnoj bazi,, i kad te boli stomak i imas visok pritisak ili glava...
A zamislite kako bi bilo da dodjete da uradite dijagnostiku a majstor vam kaze moze na redu ste za sest meseci kao MR .