trokiranje 164 ts
- boomer
- Garaža: Alfa Romeo 164
imam problem na nizim obrtajima to se desava kad ubacim u brzinu i kad popustam kvacilo da krenem motor zatrokira i cim obrtaji predju 1500 sve je u redu radi normalno zna li neko u cemu je problem.....
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Uh može svašta da bude. Dizne možda ako se to dešava dok voziš na benzin. Da li imaš ugrađen plin? Da li se to dešava samo kad je motor hladan ili samo kad se zagreje ili u oba slučaja?
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- Darkoni
- Garaža: Alfa Romeo 164 ts ex,
Alfa Romeo 166 busso - Lokacija: Rio de Borca
- boomer
vozim ga samo na plin gledao sam po mraku da nije neki kabal slucajno nema nista bez varnica danas sam bio na put sa njom i trokiranje se izgubilo dok se malopre opet pojavilo sta mislite moguce li svecice da zezaju
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Sta kaze dijagnostika? Gde si lociran? Ima dobrih majstora koji bi mozda mogli da utvrde kvar...
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- boomer
sta da ti kazem ja sam iz vranja i ovo je jedina direktorka u gradu i nisam bas siguran u vranjske nazovi majstore
Re: trokiranje 164 ts
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
A majstori u okolini?
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- boomer
mozda se provozam do nisa cuo sam za neki servis autoalfa se zove
radi samo alfa romeo
radi samo alfa romeo
- boomer
ali cu prvo nove svecice da stavim mozda su one krive prethodni vlasnik ko zna kad ih je stavio