Moraš da kupiš novu zadnju klupu — uredba (još uvek) kaže da je neophodno da imaš naslone za glavu tamo gde je proizvođač ugradio pojas. Ne možeš da ga registruješ za dve osobeGruja napisao:I šta sad? Sad treba ili da kupim novu zadnju klupu ili da ga atestiram da je za dve osobe?

A naravno da je protivustavno, svaka retroaktivna promena propisa je protivustavna (kada nekoga ko je u potpunosti u skladu sa propisima proglašenjem zakona učine prekršiocem).
Međutim, nije protivustavno menjati zakone i zahtevati nove uslove ubuduće (kada ti istekne atest, registracija itd). Zato su im registracije i ograničene na godinu dana — kada bi dozvolili registraciju na duže, ne bi mogli svaki čas da smišljaju nova pravila.

).
).

za snimanje razgovora bez pristanka tj dozvole sagovornika. bilo je malo povuci potegni
  za snimanje razgovora bez pristanka tj dozvole sagovornika. bilo je malo povuci potegni   al sam ih dobio tj vansudsko poravnanje, ja povukao tuzbu oni meni oprostili celokupan dug
 al sam ih dobio tj vansudsko poravnanje, ja povukao tuzbu oni meni oprostili celokupan dug   e a sad sam se debelo naostrio da tuznem i Postu posto zahvaljujuci njihovom azurnom radu i dostavljanju preporucenih pisama na "vreme" ja zapao u totalno bespotrebne dugove nije neka velika cifra a ni kamata ali cu makar da probam
 e a sad sam se debelo naostrio da tuznem i Postu posto zahvaljujuci njihovom azurnom radu i dostavljanju preporucenih pisama na "vreme" ja zapao u totalno bespotrebne dugove nije neka velika cifra a ni kamata ali cu makar da probam