Sve o svemu
- Veloce
- Saradnik Uprave
- Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts
ex Alfa Romeo GT 2.0jts
ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm
ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm
ex Alfa Romeo Mito 1.4tb
ex Alfa Romeo Giulietta QV
-Megane 3 RS CUP - Lokacija: Lazarevac
Zasto je su prednja potkrila na vecini 147-ica polomljena,iskljucivo deo koji je kod branika ?
- Mikele
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 2.0 ex 1.6
147 FL 2.0 - Lokacija: Beograd
Mislim da su ivicnjaci krivi za to,malo ga zakacis kada parkiras I pukne bas donji deo iza branika:),jako je los kvalitet plastike u pitanju,evo ja vec treci put moram da menjam podkrilo za 5 godina,sva sreca pa su bas jeftina 

Ako ne možeš da napraviš sam,barem pokvari drugome
- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
-
Ka
- Drug Član
Greota za sve automobile koji su stradali........ničim izazvana šteta
znam sigurno da još jednu apokalipsu kao 2011 godine ne bi preživeo,i danas sam u poslednjem trenutku uleteo u garažu!

- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Ma nije bio krupan grad, ne verujem da je šteta na automobilima značajna. Moj auto je stajao ispred kuće i ništa, nema ni traga da je padao grad po njemu.
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
[youtube]nLA2ZDuolkk[/youtube]
Jeste da je njegov auto, ali tako bi ovoj budali raspalio nekoliko vaspitnih.
Jeste da je njegov auto, ali tako bi ovoj budali raspalio nekoliko vaspitnih.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
- sErGiO
2 puta 

- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
kad god se pomene grad setim se ovog kako voli svoj auto 
[youtube]e8kyN1wFVIo[/youtube]

[youtube]e8kyN1wFVIo[/youtube]
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Meni bi u glavi bilo samo ono hoce li vise stati...
Koliko se umorio covek,kao da je ceo dan bio u teretani
Koliko se umorio covek,kao da je ceo dan bio u teretani

- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Danas sam imao jako cudnu situaciju i ne verujem kakvih ljudi ima na ovom svetu i zasto misle da su nedodirljivi...
Vozim se kombijem iz pravca cvetkove pijace bulevarom,i stajem na semafor kod vuka.U desnoj traci pored mene pristaje mercedes onaj ruzni R model,stvarno ne znam u koju kategoriju bi ga svrstao
Zadnja stakla zatamnjena totalno a prednja nisu,vozac onako pristojno obucen i oko 30 godina,pored njega jedan malo stariji suvozac.Otvara se zeleno i polako se krece dalje ja se prestrojim u desnu traku a oni u levu zamenimo mesta samo,vidim americke table.Sledeci semafor me hvata kod hotela Metropol,stanem odmah pored njih sa desne strane.Prozori su im otvoreni prednji kao i meni jer je dan nesto tezak bio.Gledam onako u njihovom pravcu jer imam neku naviku da bacim oko na inst.tablu cisto da vidim kako izgleda auto iznutra jer sam vislji od automobila.Posto taj semafor drzi dosta dugo otvara lik zadnji prozor i kaze mi upitnom recenicom sta mislis sta ce biti ako nastavis,pitam sta da nastavim...
Kaze da gledas u nas
Komentar nisam imao
Nekim ljudima treba pokazati ponekar

Vozim se kombijem iz pravca cvetkove pijace bulevarom,i stajem na semafor kod vuka.U desnoj traci pored mene pristaje mercedes onaj ruzni R model,stvarno ne znam u koju kategoriju bi ga svrstao

Zadnja stakla zatamnjena totalno a prednja nisu,vozac onako pristojno obucen i oko 30 godina,pored njega jedan malo stariji suvozac.Otvara se zeleno i polako se krece dalje ja se prestrojim u desnu traku a oni u levu zamenimo mesta samo,vidim americke table.Sledeci semafor me hvata kod hotela Metropol,stanem odmah pored njih sa desne strane.Prozori su im otvoreni prednji kao i meni jer je dan nesto tezak bio.Gledam onako u njihovom pravcu jer imam neku naviku da bacim oko na inst.tablu cisto da vidim kako izgleda auto iznutra jer sam vislji od automobila.Posto taj semafor drzi dosta dugo otvara lik zadnji prozor i kaze mi upitnom recenicom sta mislis sta ce biti ako nastavis,pitam sta da nastavim...
Kaze da gledas u nas
Komentar nisam imao
Nekim ljudima treba pokazati ponekar

- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
- Gruja
- Garaža: Alfa Romeo 75 TS
- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Sreo sam tog Mercedesa, osim ako nemaju da vista na USA table, ali tesko. Lik je 30 sekundi napravio tri prekrsaja za zatvor.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- mali radojica
- Garaža: alfa romeo 147 jtdm
likovi su verovatno obezbeđenje tog lika na zadnjem sedištu, tako da... držiš volan na pet do dva i gledaš ispred sebe. 

- nidza
- Garaža: ex 159
Apsolutno treba gledati svoja posla, pustite palice i druge gluposti. Oni u tom autu imaju sigurno težu artiljeriju i milion načina da ne odgovaraju za to što vam učine.
Prema tome, ignore jer će ih u svakom slučaju stići pre ili kasnije nešto od njima sličnih.
Tapatalk
Prema tome, ignore jer će ih u svakom slučaju stići pre ili kasnije nešto od njima sličnih.
Tapatalk
- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
Za svaki slucaj, tu je ekspander, zlu ne trebalo... navika iz navijackih dana 
Znajuci kakvi su majmuni danas za volanom, dace Bog da mi nikad ne zatreba.

Znajuci kakvi su majmuni danas za volanom, dace Bog da mi nikad ne zatreba.
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Malo mozganja: http://www.manemoj.com/link_enc.php?id=68564
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
Svi odavno pricaju o tome kako je napad na Bostonskom maratonu izreziran i sproveden od strane vojnih placenika kako bi se skrenula paznja sa nekih drugih stvari koje su se desavale otprilike u isto vrijeme. Cak sta vise, postoje dokazi u vidu javnih upozorenja ljudi koji (navodno) rade u drzavnoj bezbjednosti i koji su upozoravali da ce se desiti bombaski napad na nekom od maratona, i da ce dvojica mladih imigranata biti optuzeni i da ce im dokazi biti podmetnuti.
...a otprilike u isto vrijeme je izglasan (do tada visestruko puta obarani) CISPA zakon. Jedan od onih koji, uz zloglasnu ACTA-u, ukidaju privatnost (ako ista uopste i postoji) i slobodu govora na internetu.
...a otprilike u isto vrijeme je izglasan (do tada visestruko puta obarani) CISPA zakon. Jedan od onih koji, uz zloglasnu ACTA-u, ukidaju privatnost (ako ista uopste i postoji) i slobodu govora na internetu.
- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Bas pe neki dan kaze mi zena da su muza njene koleginice unakazili zbog gluposti. Izvukli ga iz auta i pretukli.
Re: Sve o svemu
Slazem se. Pokusavam da iskuliram koliko mogu. Ali koncentracija majmuna za volanom je tolika da ne to gotovo nemoguce.nidza napisao:Apsolutno treba gledati svoja posla, pustite palice i druge gluposti. Oni u tom autu imaju sigurno težu artiljeriju i milion načina da ne odgovaraju za to što vam učine.
Tapatalk
Bas pe neki dan kaze mi zena da su muza njene koleginice unakazili zbog gluposti. Izvukli ga iz auta i pretukli.
- nidza
- Garaža: ex 159
Nemoguće je imati bilo kakav stav prema događaju prenetom iz treće ruke. Ko zna kakve su okolnosti bile. Ja sam inače vrlo smiren i staložen, i umem da izbrojim do 10 kada dođe do nezgodne situacije, pa sam ipak bio u situaciji da pojurim tipa i izguram ga sa puta na ivičnjak.
Zamislite situaciju, ja stajem da propustim ženu koja gura kolica sa bebom na pešačkom, a genijalac pun gas i obiđe me, pri čemu je promašio kolica za centimetar. Ima samo po 1 traka za svaki smer, puna linija, a pešački je jasno obeležen i horizontalnom i vertikalnom signalizacijom. I taj idiot je nečiji muž verovatno, tako da sam ga isprebijao potpuno ista stvar bi mogla da se napiše.
Naravno, ne mora da znači da je situacija iole slična opisanoj, samo je realno glupo gubiti živce zbog ljudi kojima će Darvin pre ili kasnije sam da presudi.
Tapatalk HD
Zamislite situaciju, ja stajem da propustim ženu koja gura kolica sa bebom na pešačkom, a genijalac pun gas i obiđe me, pri čemu je promašio kolica za centimetar. Ima samo po 1 traka za svaki smer, puna linija, a pešački je jasno obeležen i horizontalnom i vertikalnom signalizacijom. I taj idiot je nečiji muž verovatno, tako da sam ga isprebijao potpuno ista stvar bi mogla da se napiše.
Naravno, ne mora da znači da je situacija iole slična opisanoj, samo je realno glupo gubiti živce zbog ljudi kojima će Darvin pre ili kasnije sam da presudi.
Tapatalk HD
- sErGiO
[youtube]ydfJ_yHLn8o[/youtube]
- genca
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW