Pokusavam da saznam, sto na netu, sto ovako, koje krovne nosace koristi 147-ica.
Jedino sto sam uspeo da saznam da postoje Thule nosaci za nju ali da se vise ne proizvode.
Dobro bi mi dosla bilo kakva informacija, spremam se za put ali sam u manjku sa mestom za prtljag, najvise zbog plinske boce.
Hvala unapred !
Alfa 147 - Krovni nosaci
- Bandzi
- Garaža: AR 146 1.6ts 120ks, AR 147 1.6ts 105ks
- ivdzabg
- Garaža: Alfa 147 1.6 ts 77 kw
Ima neki lik na Novo beogradskom buvljaku koji radi i iznajmljivanje, ali moras da ostavis kao kaparu punu cenu i nosaca i gepeka. Evo ti link pa ga zvrcni.
http://gepek-centar.blogspot.com/
http://gepek-centar.blogspot.com/
Lepota je u ocima posmatraca.
- Bandzi
tnx, zvao sam ga, nosac je 7.800 din (CAM), a kofer od 430l je 190e. Thule je bezobrazno skup, oko 175e samo nosac...
...jednom Alfa, uvek Alfa...
- Bandzi
Nasao sam drugog lika, iz Subotice, prodaje Thule za 40e ?!?, umesto foot kit 754 nudi 750 (760), kaze da je razlika samo u drzacima, 754 ima plasticne a 750 metalne...
Da nisu kinezi?
Da nisu kinezi?

...jednom Alfa, uvek Alfa...
- dejan555
- Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm - Lokacija: Klagenfurt am Wörthersee
To sami ja gledao u jednom trenutku, prvenstveno za bicycle.
Međutim nisam našao ništa pametno niti mi je jasno kako bi se nosač učvrstio.
Međutim nisam našao ništa pametno niti mi je jasno kako bi se nosač učvrstio.
- bozakemp
- Garaža: 156
Ljudi imate li neko resenje ili preporuku gde da nadjem krovni kofer za 156? Hvala
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Ja sam na buvljaku pre par godina kupio Cam italijanski kofer od 130 litara i placen je oko 80 evra nov,izdrzao je dosta putovanja leto zima i jos je dobar,a nosace u metrou mada mislim da nema za alfu tamo.

evo i slike mali kofer namenski za velicinu krova auta,mada ja uvek osiguram trakom-gurtnom da se ne bi kojim slucajem otvorio u voznji jer je ona kopca malo lose napravljena.
Nije kvalitet kao tule,ne pravi buku preveliku probano do 150kmh,ali ni tule ne vredi tolike pare koje traze

evo i slike mali kofer namenski za velicinu krova auta,mada ja uvek osiguram trakom-gurtnom da se ne bi kojim slucajem otvorio u voznji jer je ona kopca malo lose napravljena.
Nije kvalitet kao tule,ne pravi buku preveliku probano do 150kmh,ali ni tule ne vredi tolike pare koje traze

- bozakemp
- Garaža: 156
Hvala na pomoci. Prosetacu do buvljaka da vidim sta ima pa se nadam da cu naci i nosace. Inace to za traku je odlicna ideja vidjao sam i thule da se otvori na auto putu pa se razlete stvari.
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”