Alarm za 156, savet, pomoć.

CD, radio, ozvučenje, navigacija itd... Sve o elektrouređajima u našim Alfama.
Korisnikov avatar
Vlada AR
Garaža: Alfa GT JTDm (ex 156 1.9 JTDm 16V; Alfa 146 TD)
Pridružio se: Ned Dec 25, 2011 5:24 pm

Alarm za 156, savet, pomoć.

Pon Maj 27, 2013 8:16 pm

Potreban mi je savet oko kupovine i ugradnje alarma sa dojavom tj pagerom.
Elem, danas sam zatekao auto na parkingu sa linijom od oko 30cm na haubi. Neki idiot mi je namerno ogrebao auto na parkingiu nedaleko od posla. Mislim da znam i ko bi mogao biti, ali to nije za ovu temu.
Planiram da kupim i ugradim neki alarm sa dojavom pa kad neko, ovako nešto ponovo pokuša, da se sjurim iz kancelarije i ... nastavak ćete pročitati u dnevnoj štampi - crna hronika.
Zanima me da li neko od kolega ima iskustva sa ovakvi alarmima. Vidim da po oglasima može da se nađe Spy za 75-90 eura.
Drugi problem je kome dati da ga ugradi. Kontaktirao sam ranije nekog nabeđenog auto električara iz Pančeva koji mi je rekao da prvo mora da vidi alarm pa da odluči da li hoće da ga ugradi ili ne.

Pozdrav :wave:
Korisnikov avatar
erdeljan
BANOVAN
Garaža: Beli fijaker
Pridružio se: Ned Dec 26, 2010 10:54 am

Re: Alarm za 156, savet, pomoć.

Pon Maj 27, 2013 8:28 pm

Cenim da sta god da je u pitanju nije vredno zatvora ili jos gore crne hronike. Prepourucujem ti nesto ovako: http://www.ebay.com/itm/310601575314?ss ... 1439.l2649 (ja kupio) i ima dve kamere pa ubaci karticu i nadaj se da ces ga snimiti i bolje taj snimak da pokazes policiji nego da ti isterujes pravdu.

Evo ti dva primera kako radi: (DOSADNI SNIMCI!!!)

Alarm se nece oglasiti ako ti neko ogrebe auto sem ako nije izuzetno skup i dobar a za te pare parkiras malo dalje odatle i prepesacis laganini da se izduvas ;)
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
Korisnikov avatar
Vlada AR
Garaža: Alfa GT JTDm (ex 156 1.9 JTDm 16V; Alfa 146 TD)
Pridružio se: Ned Dec 25, 2011 5:24 pm

Re: Alarm za 156, savet, pomoć.

Pon Maj 27, 2013 8:32 pm

Hvala druže.
Može i ovako nešto a i jeftinije je .
Definitivno uzimam u razmatranje :)

Povratak na “In Elettronica Alfa”