Republika ili monarhija?
- dusanGT
- Garaža: GT JTDm Q2
Bojane... prvo ti sa zemljanima, pa ja sa monarhijom, pa opet ti... 

Alfa je stil... ostalo je status...
- alfaholic
- Garaža: Alfa Romeo 146 ti '97. ex
Alfa Romeo 156 1.8 TS '05. - Lokacija: Pancevo
Ipak ništa od toga.
Ako se ne piše o pivu, roštilju, kučićima i pecanju, odmah ide ključ.
Samo da ne bude francuski u glavu, ovaj represivni samo iritira.

Ako se ne piše o pivu, roštilju, kučićima i pecanju, odmah ide ključ.

Samo da ne bude francuski u glavu, ovaj represivni samo iritira.

- dusanGT
Da startujemo jednu alegoriju o roštilju i pivu na dvoru il' u crkvi? 

- Ducero
- Garaža: 145 Bomber,ostatak garaze zauzimaju bicikle
Mene zanima da mi vi mene kazete , gde ima jeftina kavurma i cvarci...
I like big, fat men like you. When they fall, they make more noise. And sometimes they never get up.
https://www.facebook.com/pages/Ducero-C ... 409?ref=hl
https://www.facebook.com/pages/Ducero-C ... 409?ref=hl
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
Za takve stvari, postoje forumi tipa ana.rs ... I ja bi da znam kakvo misljenje imate o kavurmi
posto je i to bitno u raspravi republika-monarhija 
Sent from my HTC Desire Z using Tapatalk 2

- dusanGT
Imenjače - samo to i pričamo!
Dottore - jel' znaš ti onu poznatu forumsku poslovicu?
Moderatore - šta je to ana.rs?

Dottore - jel' znaš ti onu poznatu forumsku poslovicu?

Moderatore - šta je to ana.rs?

- alfaholic
Ko li je neustrašivi moderator koji monarhistički zvecka ključevima na svaku upotrebu mozga nekoga iz potlačene mase, živo me interesuje. 

- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
@ dusan ukucaj u googlu, samo ce ti se kasti 
@ alfaholic ako ce ti biti lakse, ja sam taj zli moderator koji sputava slobodne misli

@ alfaholic ako ce ti biti lakse, ja sam taj zli moderator koji sputava slobodne misli

- alfaholic
Budi ljubazan molim te pa argumentuj svoj postupak, imaš pravilnik, dobro ga pročitaj pa obrazloži.
- dusanGT
Pa nije valjda tema "ARCS jagnje........2 deo!"
reprezentativna "slika i prilika" ovog foruma?
Mi ovde
, a oni tamo
, u čemu je problem? Ne moramo svi u istu kafanu?
Da li rasprave pokrenute u zaključanoj temi kvare kolektivni duh ARCS?

Mi ovde

Da li rasprave pokrenute u zaključanoj temi kvare kolektivni duh ARCS?

- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
2. Ako moderator pogreši pogledati prvo pravilo
Re: Republika ili monarhija?
Pravila koja važe za moderatora:alfaholic napisao:Budi ljubazan molim te pa argumentuj svoj postupak, imaš pravilnik, dobro ga pročitaj pa obrazloži.
1. Moderator je uvek u pravu.
2. Ako moderator pogreši pogledati prvo pravilo

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
-
Ka
- Drug Član
Ničim izazvano moje jagnje uvuku u anarhiju................od 78666 tema na ovom forumu jagnje je krivo za sve!
- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
Sve teme na forumu su "slika i prilika" foruma. To sto mozemo da se okupljamo oko Novaka Djokovica, rostilja, jagnjeta, dobrovoljnog davanja krvi, komentarisanja novih oglasa, rasprave oko potrebe za religijom i analize drzavnog uredjenja, predstavlja izuzetnu prednost ARCS foruma.
Prvi sam zagovornik ideje da nas je ljubav prema Alfi spojila ali da ne treba samo na tome ostati i da prijateljstvo treba graditi i kroz druge vidove druzenja i razmene misljenja.
Ovaj forum je bio uvek otvoren za razgovore pa pretpostavljam da je moderator temu zakljucao do jutarnjih casova.
Prvi sam zagovornik ideje da nas je ljubav prema Alfi spojila ali da ne treba samo na tome ostati i da prijateljstvo treba graditi i kroz druge vidove druzenja i razmene misljenja.
Ovaj forum je bio uvek otvoren za razgovore pa pretpostavljam da je moderator temu zakljucao do jutarnjih casova.

- alfaholic
@nelle
Nije tvoje jagnje krivo, nego je nejasno zašto je dozvoljeno pisati i razgovarati o pivu i jagnjetu, a nije o svemiru i temama sa određenom težinom.
Koga to vređa i zbog čega?
Koja je razlika, sve je to isto i služi zabavi i druženju, neko se zabavlja uz jagnje, a neko opet uz razgovor o onome što njega intereuje, čemu ova neosnovana zaključavanja?
@Diego
Delim isto osećanje, zbog toga i sloboda da o težim temama govorim ovde, a ne na ana.rs.
Ipak, neko ima talenat da u svemu pronađe uvredu.
Nije tvoje jagnje krivo, nego je nejasno zašto je dozvoljeno pisati i razgovarati o pivu i jagnjetu, a nije o svemiru i temama sa određenom težinom.
Koga to vređa i zbog čega?
Koja je razlika, sve je to isto i služi zabavi i druženju, neko se zabavlja uz jagnje, a neko opet uz razgovor o onome što njega intereuje, čemu ova neosnovana zaključavanja?
@Diego
Delim isto osećanje, zbog toga i sloboda da o težim temama govorim ovde, a ne na ana.rs.
Ipak, neko ima talenat da u svemu pronađe uvredu.
- dusanGT
@Diego
Posao moderatora, između ostalog, je da tu sliku čini boljom, ako prilika baš nije za pohvalu...
Namera alfaholica da pokreće takve teme, gde rado učestvujem, izgleda kao pomoć u popravljanju te slike...
Posao moderatora, između ostalog, je da tu sliku čini boljom, ako prilika baš nije za pohvalu...
Namera alfaholica da pokreće takve teme, gde rado učestvujem, izgleda kao pomoć u popravljanju te slike...
Poslednja izmena od dusanGT u Ned Maj 26, 2013 11:29 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
-
Ka
- Drug Član
Pa čemu onda podela tipa Mi i Oni?Koji mi,koji oni?I šta uopšte znači ovaj ne smajli 

- Diego
- Drug Član
@ DusanGT
Ne razumem kako mislis "popravlja sliku"? Sta fali slici?
Ne razumem kako mislis "popravlja sliku"? Sta fali slici?
- dusanGT
Popravlja sliku tako što će gost ili novi član, kad dođe na forum, steći utisak da smo misleći, stručni, tehnički i uopšte pismeni, humani, civilizovani, tolerantni i građanski orijentisani, da imamo kućno vaspitanje, a ne samo da smo "spremni na druženje"...
- Diego
- Drug Član
Ne vidim da ne ispunjavamo ni jednu od stavki koje si naveo. A to sto smo spremni za druzenje je opet prednost, s obzirom na to da u tim druzenjima ima svega, od diskusija na svima nam omiljenu temu, pa do filozofiranja o zivotu. Nije samo u pitanju meso i pivo, to je samo povod da se okupimo u vecem broju.
- alfaholic
@nelle
To bi trebalo da znači da svi mi imamo različita interesovanja, pa neko učestvuje u priči o jagnjetu gde recimo mene nećeš videti, a opet neko drugi o temama koje mu odgovaraju, nema tu ničeg lošeg, prosto različiti smo.
@Diego
Očigledno da nemamo svega, jasno je već svima da su neke teme cenzurisane bez dovoljno dobrog razloga.
Slika je loša ako neko bezpredmetno zaključa temu iz samo njemu poznatih razloga ili bez razloga ali zato što to može.
To bi trebalo da znači da svi mi imamo različita interesovanja, pa neko učestvuje u priči o jagnjetu gde recimo mene nećeš videti, a opet neko drugi o temama koje mu odgovaraju, nema tu ničeg lošeg, prosto različiti smo.
@Diego
Očigledno da nemamo svega, jasno je već svima da su neke teme cenzurisane bez dovoljno dobrog razloga.
Slika je loša ako neko bezpredmetno zaključa temu iz samo njemu poznatih razloga ili bez razloga ali zato što to može.
- dusanGT
@Diego
Potrebno da se ostavi sloboda svim autorima da u skladu sa Čl. 9 "Pravilnika..." iskažu svoje stavove o temama koje su prihvatljive. Balans je tu jedna mnogo dobra stvar - za svakog po nešto.
Naravno da će većina da se orijentiše na druženje, ali to nije ni prednost, ni mana, već samo okolnost - u pitanju su mlađi ljudi i to je normalno...
Ali nek' se ostavi neko mesto i za manjinu koja se malo razlikuje. Valjda to ne smeta nikom?
Potrebno da se ostavi sloboda svim autorima da u skladu sa Čl. 9 "Pravilnika..." iskažu svoje stavove o temama koje su prihvatljive. Balans je tu jedna mnogo dobra stvar - za svakog po nešto.
Naravno da će većina da se orijentiše na druženje, ali to nije ni prednost, ni mana, već samo okolnost - u pitanju su mlađi ljudi i to je normalno...
Ali nek' se ostavi neko mesto i za manjinu koja se malo razlikuje. Valjda to ne smeta nikom?
-
Ka
- Drug Član
šta predstavlja taj ne smajli?Možda toleranciju...ne ne....lepo vaspitanje možda?Ili je to smajli koji označava stručnost................?Ma ne,vidi mene slepog kod očiju,taj smajli označava fino skrivenu provokaciju
Ubuduće molim da se moje teme koje su pokrenute iz najbolje namere da bi se ljudi družili i upoznali nikako ne zloupotrebljavaju kao provokacije niti na bilo koji drugi način koji će narušiti moj trud i entuzijazam!
Re: Republika ili monarhija?
Šta je ovo?................dusanGT napisao:Pa nije valjda tema "ARCS jagnje........2 deo!"reprezentativna "slika i prilika" ovog foruma?

Ubuduće molim da se moje teme koje su pokrenute iz najbolje namere da bi se ljudi družili i upoznali nikako ne zloupotrebljavaju kao provokacije niti na bilo koji drugi način koji će narušiti moj trud i entuzijazam!
- alfaholic
@nelle
Kad se neko češka po glavi znači da mu nije baš sve jasno.
Tebe niko ne provocira. Tvoje su teme dobar primer ne zato što su tvoje, već zato što su narodske i opuštajuće, ljudi vole na taj način da se druže i nema u tome ničeg lošeg.
U isto vreme tvoje teme predstavljaju paralelu nekim težim i kompleksnijim temama o kojima neki od nas žele razgovarati i razmenjivati mišljenja.
Prosto, ako vi koji smatrate bitnim da čestitate jedni drugima slave, preslave, rođendane, pokazujete slike svojih kućnih ljubimaca, roštiljanja i ispijanja najdražeg piva, neki od nas žele razgovarati o nama bitnim stvarima, nevažno je koje su to.
Misliš li da moje teme nisu pokrenute iz najbolje namere?
Kad se neko češka po glavi znači da mu nije baš sve jasno.

Tebe niko ne provocira. Tvoje su teme dobar primer ne zato što su tvoje, već zato što su narodske i opuštajuće, ljudi vole na taj način da se druže i nema u tome ničeg lošeg.
U isto vreme tvoje teme predstavljaju paralelu nekim težim i kompleksnijim temama o kojima neki od nas žele razgovarati i razmenjivati mišljenja.
Prosto, ako vi koji smatrate bitnim da čestitate jedni drugima slave, preslave, rođendane, pokazujete slike svojih kućnih ljubimaca, roštiljanja i ispijanja najdražeg piva, neki od nas žele razgovarati o nama bitnim stvarima, nevažno je koje su to.
Misliš li da moje teme nisu pokrenute iz najbolje namere?

-
Ka
- Drug Član
Bojane,što se mene tiče pišite koliko god hoćete i o čemu god hoćete ali te molim da se ne ophodiš prema meni kao da sam neki balavac pa ćeš mi ti objasniti kako su moje teme za one koji ne uključuju mozak i kako tvoji i Dušanovi neki postovi nisu provokacija ili onako fino podje.avanje nas odnosno mene koji pišem o pivu,jagnjetu ili roštilju!Ja sam te škole završio odavno,biti kulturan mangup i znati provocirati je privilegija za razliku od onog sitnog udaranja ispod pojasa koji je klasičan primer da ne kažem čega!
Što se tiče druženja,piva i ostalih zezanja........dodji nekad,napravi kompromis pa češ videti da to nije puko ispijanje piva,podrigivanje i vatanje konobarica za dupe!Siguran sam da bi na površinu isplivala tema koja i tebe zanima
P.S Da ova tema ne preraste u raspravu koja ne vodi ničemu,zamolio bih modove i admine da zarad mira i stabilnosti na ovom forumu otključaju teme koje su zaključane!Hvala unapred
Što se tiče druženja,piva i ostalih zezanja........dodji nekad,napravi kompromis pa češ videti da to nije puko ispijanje piva,podrigivanje i vatanje konobarica za dupe!Siguran sam da bi na površinu isplivala tema koja i tebe zanima

P.S Da ova tema ne preraste u raspravu koja ne vodi ničemu,zamolio bih modove i admine da zarad mira i stabilnosti na ovom forumu otključaju teme koje su zaključane!Hvala unapred

- alfaholic
Prozvani moderator još uvek nije obrazložio svoj postupak?
Poslednja izmena od alfaholic u Pon Maj 27, 2013 3:16 am, izmenjeno 2 puta ukupno.