Pu bre, k'o pecurke posle kise...
Sad postoje 4 foruma, znam jaGruja napisao:Ko su bre sad ovi "copycat" klovnovi?!![]()
Pu bre, k'o pecurke posle kise...
Izgleda da se malo ne razumemo. Ako sam dobro shvatio Alfa Romeo klub SRBIJA, a ne BG je naziv kluba koji nas okuplja i oko cega eto i sad diskutujemo. Pamtim skup u Kg koji je bio odlican i koji je organizovala Bg ekipa, ja bar tako mislim, sa sve muzikom, stazom, jurnjavom, po njoj naravno, ne umobolno po parkingu i na osnovu toga prizivam opet taj skup. Ne zameram ja niti omalovazavam trud ekipe iz Bg , to sam vise puta i pominjao da je to za svaku pohvalu, i ne zelim da se ponavljam ali ocito moram, ja sam UVEK bio na strani bilo koje ekipe koja se trudi da sve to organizuje, ma gde i cak i ma kako, to kosta zivaca i energije ,ali zar to nije SRPSKA ekipa , znaci cele drzave. Doduse kriv sam sto se jos nisam uclanio pa da mogu da vicem koliko hocuNigy napisao:@ koki959
Konstantno se vrti ista prica, zasto taj BG?
Vrlo prosto, zato sto su tu ljudi koji hoce da organizuju skup.
Dok je bilo ljudi iz KG, NS, ZR itd. koji su, opet uz veliku pomoc ekipe iz BG, hteli da uloze truda u organizaciju, bilo je i tih skupova. Ovako, malo malo pa se digne jedna te ista galama oko skupa u BG, a niko da se prihvati posla pa da organizuje nesto.
Lako je sedeti iza tastature i izrazavati nezadovoljstvo necijim radom. Hajde lepo ti okupi ekipu i organizuj nesto, pa cemo mi da dodjemo, i kada se vratimo iza tastature da sve to ljudski iskritikujemo.
Da malo promenimo uloge. Moze?
Ocigledno se ne razumemo u smeru tvog razumevanja onoga sto pricam.koki959 napisao:Izgleda da se malo ne razumemo. Ako sam dobro shvatio Alfa Romeo klub SRBIJA, a ne BG je naziv kluba koji nas okuplja i oko cega eto i sad diskutujemo. Pamtim skup u Kg koji je bio odlican i koji je organizovala Bg ekipa, ja bar tako mislim, sa sve muzikom, stazom, jurnjavom, po njoj naravno, ne umobolno po parkingu i na osnovu toga prizivam opet taj skup. Ne zameram ja niti omalovazavam trud ekipe iz Bg , to sam vise puta i pominjao da je to za svaku pohvalu, i ne zelim da se ponavljam ali ocito moram, ja sam UVEK bio na strani bilo koje ekipe koja se trudi da sve to organizuje, ma gde i cak i ma kako, to kosta zivaca i energije ,ali zar to nije SRPSKA ekipa , znaci cele drzave. Doduse kriv sam sto se jos nisam uclanio pa da mogu da vicem koliko hocu, ovako samo stidljivo sugerisem i dobijam te poruke, "pa ajde upri ti ako vec hoces tako", sa neshvatanjem sustine. Ja nemam klupske pare, ja nemam to iskustvo i znanje u organizovanju, ali imam jaku zelju da dodjem na skup, koji me u Bg varijanti kosta 10 tak hiljada, a u Kg varijanti 3-4. Da li sam lud sto hocu da manje potrosim, a i vecina iz ostaka Srbije ?!?!
Sad mi je jasno zasto ti je nick DottoreDottore napisao:Uskoro panini izbacuje album sa slicicama AR klubovi u Srbiji , kako je krenulo bice to veliki album
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”