Sokirao sam se kad sam cuo da je prosla godina od smrti Amy Winehose....kad pre?
[youtube]xgnpE_bm9sk[/youtube]
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Dok je imala antenu, a od juce je ponovo ima , Mala se u poslednje vreme smeska kada na radiju krene ova stvar dole. Jeste da ovaj celavi smara gde se sve uvukao i koliko nista novo ne moze da napravi, ali svaki deo pesme gde nema njega, narocito ovaj od neke 25te sekunde, je eeeeeeeextraaaaaa MIB
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
I od mene nekoliko stvari koje pustam kad god sednem u Alficu
[youtube]aOY_UV9GhIM[/youtube]
[youtube]hSBj4XxYd7k[/youtube]
[youtube]LIWG4Xn6m0U[/youtube]
[youtube]y7Pt-52jWOk[/youtube]
[youtube]ytgXavA-7Cs[/youtube]
Ako ne možeš da napraviš sam,barem pokvari drugome