159. 1.9 16v 2007g... auto kupljeno sa 43000km na satu... ali od pocetka imam problem sa klimom.... u par linija cu napsaiti sta mi se desava i sto sam sve radio, pa da mi kazete sto da radim... majstor mi kaze da je kompresor u pitanju i da mi za servis treba oko 250€
- auto kupljeno prije tacno dvije godine... klima ne radi, povezeno na servis, sistem prazan, dopunjen i klima radi bez greske nakon servisa... onda sam primjetio da se ne pali uvijek, vec da nekad treba da je upalim par puta da bi proradila... posle par dana klima vise nije radila
- ponovo povezena u servis, utvrdjeno da je puklo jedno crijevo, koje je zakrpljeno, sistem napunjen, nakon servisa klima se pali, ali cim bih auto parkirao malo duze(preko noci) vec sjutra bi se javio isti problem... klima nece da radi cim se upali, vec nekad prodje i 10tak minuta dok krene da radi...
- isao kod elektricara, kako bi provjerili da li je sve ok, i utvrdili su da je sve ok, da se kompresor pali, tj da dobija signal, ali da nesto nije ok onda sa necim drugim, cim ne pocinje da hladi...
- tako se primicao kraj vrucinama ja nisam imao vise volje da radim oko toga... ali sam primejtio tada, a isto se desava i sad, da klima u sred rada prekine da hladi, pa je ja skljocnem na prekidac da proradi opet... i da npr uvece kad se spsuste temperature mnogo je lakse upalim nego preko dana kad je najveca vrucina...
ovo je ukratko prepricano sto sam radio i kako se klima ponasa... pa mi treba savjet...da li da prije ovog kompletnog servisa probam jos nesto, jer mi se ne daju tolike pare sad, narocito jer se ne razumiejm previse u citav taj sistem, pa moze majstor da me sisa kao ovcu bez potrebe...
ako treba jos informacija... tu sam da odgovorim an sva pitanja