peti kocioni cilindar 145
- milosks
da li neko zna sto na alfi 145 1.6 16v TS restajling 99 god nema peti kocioni cilindar
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
Ja na svojoj 1997. 2.0 imam... ako je peti cilindar i korektor kočenja isto ? Imam ABS...
- milosks
stoji na zadnjem mosstu i vezan je oprugom za balans stanglom...ovo prvi put vidim da nema...i bas me interesuje zbog cega ga nema
- OMP
- Garaža: GP TJet
pa neko ga je izbacio i vezao direktno bez njega, verovatno bio riknuo pa covek nije hteo da ga menja ili mozda hteo da ima vecu silu kocenja pozadi sto je manje verovatno 

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- milosks
nije izbacen,vidi se na mestu gde stoji da nema tragova da je tu uopste bilo nesto.vidi se da nije nastavljana cevi za ulje
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
75 ga ima pored glavnog kočionog cilindra, tako da ne mora biti na zadnjem mostu. Ne znam da li ga 145 ima i gde je. Ne mora regulisati silu samo preko poluge povezane za šasiju, ima i drugih načina.
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
- OMP
milose nemoguce je da ga nema uopste ili je negde drugde ili je nesto prepravljeno ali se ne primecuje 

- milosks
celu sam je rasturio.od aparata (ABS)do kraja nema nigde peti kocioni cilindar,niti ima da se vidi da je negde bio
- OMP
vrlo cudno, mislim da je nemoguce da nije postojao tj da je bez njega izasla iz fabrike
- Fittipaldi
- Drug Član
- Garaža: KIA Pro Ceed
Z101 mediteran '82 - Lokacija: Beograd
Mislim da postoje dva tipa ABS sistema na AR145. BOSCH 5.3 ima taj ventil, a BOSCH 2E nema. Pozdrav!
- milosks
predpostavio sam i ja da se nalazi u abs ali me cudi kako odredjuje teret pozadi i kolko da propusta ulje za zadnje kocnice...mare blizu si prosetaj se dok jos skolka nije otisla na otpad
- OMP
uh u nekom sam poslu ovih dana, imam majstore u stanu pa tesko da mogu ali pogledaj mi za ono sto sam te pitao pa javni dal imas 

- milosks
upravu je kolega nessa,jedino ova kozola za abs je razlicita od svih drugih...nisam zaboravio cim ga nadjem zovem te 100 posto imam