problem, sa gepek vratima 147 i rear fog light failure
- gosa
- rookie
- Garaža: alfa romeo 147 1.6 77kw
problem, sa gepek vratima 147 i rear fog light failure
pozzz...od skoro sam na forumu..imam dva problema imam alfu 147 105hp...2002god...dve bravice sam kupio za gepek vrata i cas rade cas ne...sve mi se cini da je problem u elektro motoru koji konstantno crkava,,,tj otviri jednom od dvadeset puta...i drugi npn stop mi gori rear light fog failure...ima li resenja... 

- Mikele
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 2.0 ex 1.6
147 FL 2.0 - Lokacija: Beograd
Re: problem, sa gepek vratima 147 i rear fog light failure
Jeste,problem ti je u motoricu,imao sam isti problem,preskoci u njemu zubac I zato se otvori tek iz 20-og puta kada pritiskas na dugme,dok na bravi odmah otvara kljucem,skini ga I pokusaj oko njega da obavijes pvc vezicu oko njega da ga stegnes,da nema lufta u njemu,tako sam barem ja resio,a zezalo me I svetlo za maglu,nije bilo do sijalice vec do konektora koji se navlaci na nju 

Ako ne možeš da napraviš sam,barem pokvari drugome
- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
Imam problem sa otvaranjem gepeka.
Bilo da pokušam daljinski sa ključem ili dugmetom na konzoli iz auta, samo se čuje neki čudan zvog motorića i gepek se ne otvara. Jedini način je da oborim sedište i da iznutra pritisnem neku polugicu za otvaranje na bravici.
Takođe, da li je moguće da na mojoj alfi ne postoji bravica za otvaranje ključem koja bi trebalo da se nalazi ispod znaka? Ne mogu da okrenem znak
Bilo da pokušam daljinski sa ključem ili dugmetom na konzoli iz auta, samo se čuje neki čudan zvog motorića i gepek se ne otvara. Jedini način je da oborim sedište i da iznutra pritisnem neku polugicu za otvaranje na bravici.
Takođe, da li je moguće da na mojoj alfi ne postoji bravica za otvaranje ključem koja bi trebalo da se nalazi ispod znaka? Ne mogu da okrenem znak
- spin
- Garaža: 147 1.9 jtd 85 kW 2003.
Meni se isto desilo. Problem je bio što se ojeo prenosni mehanizam, mislim da je pužni navoj. Čuo se samo motorić koji radi ali bez efekta. Nisam video načina da to rešim, a trebalo mi je brzo rešenje i rešeno je drugom, polovnom bravom.
Što se same brave tiče, moguće je da nema ništa ispod znaka. Tako je i kod mene, isto jtd 85kW. Od nekog momenta su prestali da ih ugrađuju, može samo na dugme iz kabine, daljinski ključem ili iznutra.
Što se same brave tiče, moguće je da nema ništa ispod znaka. Tako je i kod mene, isto jtd 85kW. Od nekog momenta su prestali da ih ugrađuju, može samo na dugme iz kabine, daljinski ključem ili iznutra.
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Koliko znam na 147 se ne rotira znak, već je samo zalepljen. Ne postoji mesto za ključ ispod znaka.
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- CoyoteKG
kod mene se sigurno ne rotira, jedino ako sam odlepio pa da to nisam primetio. Znam da sam jednom pokusavao
.
Moja je 2002. godiste, mozda su kasnije ubacivali takve brave.
Idem sad u selo na nedelju dana pa ću da se igram...

Moja je 2002. godiste, mozda su kasnije ubacivali takve brave.
Idem sad u selo na nedelju dana pa ću da se igram...
- voki147
- Garaža: opel corsa c 1.2 , Alfa romeo 147 1.6 120ks
koliko ja znam rotira se na svakoj alfi znak.
- vnov
- Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip
Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v
Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI
Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v
Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v
Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020
Škoda Kodiaq
Peugeot speedfight 3 - Lokacija: Beograd
Ne rotira se na svakoj, prve serije su se rotirale, ne znam tačno od koje godine su prestali.
- CoyoteKG