Jedino ako Edin i Sibin prijave svoju auto-skolu....

ne bi trebalo da je pk kais, koliko ja znam cuje se servo pumpa koja ce biti zamenjena. sto se tice slike ispod haube cekam da mi se javi jedan majstor da sredimo malo nered ispod haube. inace nema klasican filter nego pecurka.alex v6 napisao:@sibin
Bas je mocan zvuk usisa. Nije "prdez" iz auspuha.
Jesi li pregledao sve agregate i PK sistem? Cini mi se da se cuje PK kais ili nesto sl. Ne bi trebalo na manjim obrtajima ovako da zuji.
Nego, postavi sliku motora, zanima me kako si usis resio.
pa i nemoj, ja ne znam o kakvom divljanju ti pricas a nisi ni bio na nekom skupu. to sto smo na praznom parkingu prosli par puta kolima zoves divljanje.elas napisao:Zato sam i prestao da dolazim na skupove jer su redovno zbog divljanja dolazili panduri,na alfa skupu nisam jos bio ali ako i ovde bude cestih manifestacija ovog tipa i necu
joj najgore je kad ovi dizelasi polude...edin napisao:@Nigy
Skroz si upravu, malo smo se zaneli ovaj put, i za to ja preuzimam punu odgovornost.
Malo se pred huju rade preliminarna odmeravanja![]()
Šta se dešava brate moj?Jel da zovem edina da prepiše terapiju kao prošli putTheWickerMan napisao:Ja dolazim ako mi bude bolje
edin je blizu KVa,ali ne pomaže on ovdenelle napisao:Šta se dešava brate moj?Jel da zovem edina da prepiše terapiju kao prošli putTheWickerMan napisao:Ja dolazim ako mi bude bolje
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”