nije presvlacena koza..momo je,znam taj auto dolazio je kod mene....bigboss894 napisao:146 jeste imala momo kožu u Ti modelima, a za običnu nisam siguran. Ima jedan oglas (http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... eo_146_ts/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;) mada je sasvim moguće da je ovo presvlačenje kožom, a ne original.TheWickerMan napisao:bigboss894 napisao:Ajooooj, ja sam sada žestoko iscimao članove. Izvinjavam se, debil sam. Ja tražim kožna sedišta. Dakle original kožna sedišta.. Ne mogu da verujem da nisam primetio. Šta sam napisao. Izvinite drugari, ne znam šta mi bi.
Original kožna MOMO za 145 imam ja ali nisu na prodajua u 146 ne znam da li je i bilo,i kao jeste onda samo u Ti modelima...
Ja pravim projekat da ugradim sedišta iz 147 ili 156 SW. Vrlo su slična ovim QV MOMO koje ima Wicker. Prednja staju bez problema, proširiš dve rupe na nosačima i to ti je to. Zadnja moraju malo da se modifikuju, ali ništa nemoguće. Preneću iskustva tebi i ostalim članovima.Ognjen_HN napisao:Jooj sta bih dao za ovakva sjedista!
pareOgnjen_HN napisao:Jooj sta bih dao za ovakva sjedista!
Ognjen_HN napisao:pare nisu problem, sjedista nema
msm da je lakse i jeftinije da se fabricka sjedista presvuku u crnu kozu i cak bih usio na svako sjediste AR LOGO u boji. Znaci Logo da stoji ispod naslona za glavu. Mislim da bi cak bolje izgledalo od ovih QV MOMO sjedista. Ta investicija bi kostala ovdje u CG 200-250e max. I sve da bude gotovo za 3 dana max. Sve provjereno
i jos bih izbacio sistem za spustanje i podizanje vozacevog sjedista cime bi dobio potrebna 2-3 cm da se spusti vozacevo sjediste za ljepsu poziciju sjedanja
moje misljenje
to bi bilo dobro i mene nervira visoko sedenje u 145ici, kad iz 155 predjem u 145 kao da sam seo u kombi, sedista na 145ici mi se vise svidjaju po obliku i drzanju od 155 ali dzaba kad se visoko sedi, i ja sam razmisljao da odradim neku prepravku i spustim bar vozacevo ali me mrzi da se petljam, nisam razmisljao o tom mehanizmu sta se dobija kad se izbaciOgnjen_HN napisao: i jos bih izbacio sistem za spustanje i podizanje vozacevog sjedista cime bi dobio potrebna 2-3 cm da se spusti vozacevo sjediste za ljepsu poziciju sjedanjamoje misljenje