ALFA ROMEO 75 - Legende ne umiru!
- Nigy
- Garaža: .
- Gruja
- Garaža: Alfa Romeo 75 TS
Evo vam onda nešto kraće da odmorite okice...
[youtube]KWyeAK7FQGw[/youtube]

[youtube]KWyeAK7FQGw[/youtube]
- Nigy
Nürburgring? Da se ja pitam ja bi tu proterao autobus!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... IYNw#t=55s

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... IYNw#t=55s
- Nigy
Kako izgleda 'kokpit' u jednoj trkacici.
[youtube]i3qCQt1JqxY[/youtube]

[youtube]i3qCQt1JqxY[/youtube]
- Nigy
Dosle na red felne (15''). 
Krece uskoro sredjivanje istih, ali se dvoumim u koju boju da ih ofarbam...
Evo fotki, pa bih zamolio za predloge (No.1 - odbi sa zutom!
)
Felne:

A evo kako bi to otprilike izgledale na makini:

Poklopac srafova niti imam, niti bih ga stavljao.
Prihvaceni predlog se nagradjuje pivom!

Krece uskoro sredjivanje istih, ali se dvoumim u koju boju da ih ofarbam...

Evo fotki, pa bih zamolio za predloge (No.1 - odbi sa zutom!

Felne:

A evo kako bi to otprilike izgledale na makini:

Poklopac srafova niti imam, niti bih ga stavljao.
Prihvaceni predlog se nagradjuje pivom!

- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
ja mislim da bi bela (bianco fredo 230) bila idealna
daje joj velicinu da se istakne,sve tamnije boje,siva,crna...je zatvaraju i deluje da je jos manja nego sto jeste
daje joj velicinu da se istakne,sve tamnije boje,siva,crna...je zatvaraju i deluje da je jos manja nego sto jeste
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- Gruja
OTKUD TEBI MOJE FELNE??!!!
Danas sam bio u podrumu, čekaju me tamo, ne razumem....
E sad, pošto imamo iste, reci ti prvo meni koju ćeš dimenziju da stavljaš na njih?
Koji model?
Gde ćeš da nabavljaš?
Što se boje tiče, na tvoju belu makinu po meni idealno gun metal silver.
Danas sam bio u podrumu, čekaju me tamo, ne razumem....

E sad, pošto imamo iste, reci ti prvo meni koju ćeš dimenziju da stavljaš na njih?
Koji model?
Gde ćeš da nabavljaš?

Što se boje tiče, na tvoju belu makinu po meni idealno gun metal silver.

- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
Šta ja znam...
Žuto... sitan glasić...
Razbio mi neki mladac zadnji branik, grunuo me otpozadi da izvinete na izrazu, do sada sam mislio dal da ali sad ću staviti običan branik.... traži se donor
Žuto... sitan glasić...

Razbio mi neki mladac zadnji branik, grunuo me otpozadi da izvinete na izrazu, do sada sam mislio dal da ali sad ću staviti običan branik.... traži se donor

- Nigy
Da je makina neke druge boje, felne bi isle u belo. Ali belo na belo me ne impresionira...
@ Gruja
Te tvoje felne sam kupio 29.4.2008. a zapljunuo ih 17.3. te godine.
(ovako su izgledale kada sam ih zapljunuo)

Ali posto sam naisao na problem sa promerom centralne rupe, felne je trebalo srediti a i imao sam odlicne 14'', nisam ih uzeo u razmatranje.
Gumice sam uzeo prosle godine, polovne, u dimenziji 195/50 R15
Da uzimam nove, uzeo bih MICHELIN Pilot Exalto PE2
I nemoj da mi pricas o bojama, daj neku fotku.
@ Njegaova Visosti
Ljubetu sam dao prednji, tebi mogu zadnji branik!
Ali imam Lakijev stari ako hoces da pakujes America (mada ne znam u kakvom je tacno stanju).
Nego, kako je limarija, posto je ona mnogo slabija od branika?
Necu Lesninu!
@ Gruja
Te tvoje felne sam kupio 29.4.2008. a zapljunuo ih 17.3. te godine.

(ovako su izgledale kada sam ih zapljunuo)

Ali posto sam naisao na problem sa promerom centralne rupe, felne je trebalo srediti a i imao sam odlicne 14'', nisam ih uzeo u razmatranje.
Gumice sam uzeo prosle godine, polovne, u dimenziji 195/50 R15
Da uzimam nove, uzeo bih MICHELIN Pilot Exalto PE2
I nemoj da mi pricas o bojama, daj neku fotku.

@ Njegaova Visosti
Ljubetu sam dao prednji, tebi mogu zadnji branik!

Ali imam Lakijev stari ako hoces da pakujes America (mada ne znam u kakvom je tacno stanju).
Nego, kako je limarija, posto je ona mnogo slabija od branika?

Necu Lesninu!

- Dora
- honorable
Već je bio udaren kad sam ga kupio i nije bio popravljen, ovo sad je stradao samo branik, pukao je na pola, pocepao se tačno na sredini, nije strašno, može se lako okrpiti ali je Laki uzimao neku drtinu i zaostao mu je ovde prednji branik pa sam bio u dileji ali ako nabavim i zadnji onda će dileja prestati 
Limarija je loša i već sam dogovorio zamenu trepni i lukova sa pratećim radovima a lak se oljuštio tako da ne veruješ, izgleda kao ofucani tifusar... Ubiše ga oni u perionici a ova zima ga je dokusurila...

Limarija je loša i već sam dogovorio zamenu trepni i lukova sa pratećim radovima a lak se oljuštio tako da ne veruješ, izgleda kao ofucani tifusar... Ubiše ga oni u perionici a ova zima ga je dokusurila...
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
kad budes radio rubove,nemoj da varis podrub za rub,nego samo sastavi i prekucaj jedan preko drugog,bude jace a i ne kaci guma sa distancerom i mnogo duze traju rubovi
samo se diht masom deblje namaza i preradenim uljem zastiti sa unutrasnje strane,ja sam napravio gresku pa sam uspricavao osnovnu farbu i vosak pa sam bio uduvan od nitra par meseci posle limarije a ne moze da se slije bas svugde gde treba,to isti i sajtne naprskati uljem sa unutrasnje strane
samo se diht masom deblje namaza i preradenim uljem zastiti sa unutrasnje strane,ja sam napravio gresku pa sam uspricavao osnovnu farbu i vosak pa sam bio uduvan od nitra par meseci posle limarije a ne moze da se slije bas svugde gde treba,to isti i sajtne naprskati uljem sa unutrasnje strane
- Nigy
Onda imas i zadnji branik. 
Nego, da se vratimo na moje felne...

Nego, da se vratimo na moje felne...

- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
ako si raspolozen za vesele boje kao pravi drifteri,drecavo zelene,zute,roze...
- Gruja
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
o ukusima ne treba raspravljati,svi uglavnom idu na sivu jer vecini auta to stoji ali posto na nase aute ne moze bas mnogo velika felna,treba ici na sto svetliju nijansu da ih otvori
svetlo siva sa krupnim kristalima,bela skroz,cak bela sa crnim srcem ne stoji ni svakoj felni
moju felnu ona sto je stradala u udesu kad sam ofarbao u skroz belu,izgleda mnogo dobro ali nisam imao vremena da uradim i ostale pa sam i na njioj ofarbao srce u crno
drugar je na crnom bmw e46 imao svetlo sive 16-ice i delovale su skladno a sad je stvaio tamnije sive 17-ice i izgledaju kao 15-ice,progutao ih auto
svetlo siva sa krupnim kristalima,bela skroz,cak bela sa crnim srcem ne stoji ni svakoj felni
moju felnu ona sto je stradala u udesu kad sam ofarbao u skroz belu,izgleda mnogo dobro ali nisam imao vremena da uradim i ostale pa sam i na njioj ofarbao srce u crno
drugar je na crnom bmw e46 imao svetlo sive 16-ice i delovale su skladno a sad je stvaio tamnije sive 17-ice i izgledaju kao 15-ice,progutao ih auto
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Odlicna boja, samo istina sto kaze Ljube, za ovo mora malo veca felna.Gruja napisao:Na ovo sam mislio:
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Nigy
@ Gruja
Kulisic su, jedino je steta sto imaju toliko rupa...
Razmisljam o nekoj slicnoj boji, a da bocne strane i prsten, koji je u originalu ofarban drugom bojom, ofarbam u belo, dok bi srce bilo kao i ostatak felne...
@ ljube
Bele nece biti sigurno, a slazemo se da ce tamna 'zatvoriti' felnu. Koliko god takve felne izgledale cool 'u izlogu' toliko se utope u gumu kada su na kolima...
Zato i otvorih pitanje da se iznesu ideje, da ne bude posle 'jbt. u pravu si, sto ih nisam tako ofarbao?'
Kulisic su, jedino je steta sto imaju toliko rupa...
Razmisljam o nekoj slicnoj boji, a da bocne strane i prsten, koji je u originalu ofarban drugom bojom, ofarbam u belo, dok bi srce bilo kao i ostatak felne...
@ ljube
Bele nece biti sigurno, a slazemo se da ce tamna 'zatvoriti' felnu. Koliko god takve felne izgledale cool 'u izlogu' toliko se utope u gumu kada su na kolima...

Zato i otvorih pitanje da se iznesu ideje, da ne bude posle 'jbt. u pravu si, sto ih nisam tako ofarbao?'

- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Da imam 75 i vremena/novaca/zivaca ofarbao bi je ovako: http://www.blocket.se/malmo/Volkswagen_ ... 234668.htm
Svi bi mislili da je rdjava a ispod haube neki V6 24v koji jede i malu i veliku decu. Felne mogu da bude isto takve kao sa linka a kada je skup onda neke fancy
Svi bi mislili da je rdjava a ispod haube neki V6 24v koji jede i malu i veliku decu. Felne mogu da bude isto takve kao sa linka a kada je skup onda neke fancy

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Nigy
Pazi, za tako nesto ti ne treba ni vremena ni nesto novaca - uzmes neku 75 sa oglasa i vec si dobio zeljeni izgled.
Samo malo zivaca da joj ubacis V6.
Re: ALFA ROMEO 75 - Legende ne umiru!

[youtube]pogPrCLMunQ[/youtube]
Pazi, za tako nesto ti ne treba ni vremena ni nesto novaca - uzmes neku 75 sa oglasa i vec si dobio zeljeni izgled.

Samo malo zivaca da joj ubacis V6.

- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Ma dobro, ti se mnogo zagledao u Jettu pa ti je smesno ali jbg, izgled vara 

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Nigy
Ma sve je to ok, ali valjda ja treba da uzivam u makini, a da lici na tako nesto, verovatno bih isao busom... 

- Nigy
- Dora
- honorable
Ako mene pitaš, pokidao sam glavu koja drži volan, jednim udarcem desne šake, ostao da visi kao u crtanom filmu na žicama od sirene. a onda sam izašao iz auta i opizdio vrata tako da su ušla 1cm unutra i pokvarila se brava a onda sam otišao na ulicu jer srećom ne pušim više pa nisam imao upaljač kod sebe a da sam ostao, našao bi način da je zapalim. Trenutak slabosti.. Sad nema volan uopšte i nema na šta da se montira i stoji bukvalno na sred bašte, dotle sam je odgurao....
A fino sam je oprao i spremio za put a onda se ispraznio nov akumulator...
Kupiću punta...
Sledeći put kad nameri da me zeza pripaziće...
A fino sam je oprao i spremio za put a onda se ispraznio nov akumulator...
Kupiću punta...
Sledeći put kad nameri da me zeza pripaziće...
- Nigy
Dobices glavu zajedno sa volanom, a bravu lepo nasteluj. Donecu ti i punjac za akumulator. 

- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
Doro,hoce jezicak koji se zakljucava da ostane zaglavljen,probaj da imbusom prvo da odvijes da poluga mopze da sidje dole i onda otkljucaj
i ja sam ugnjecio suvozaceva vrata bas zbog tog problema jer sam zatvotio i nece da se otvore a nece ni da se otkljuca,jer mehanizam treba da ide jos dolea od vibracija se plasticni srafic sam zavije i ne moze da sidje nize od tapacira vrata,kad sam odvio taj imbus samo je skljocnulo i moze da se otkljuca i otvore
i ja sam ugnjecio suvozaceva vrata bas zbog tog problema jer sam zatvotio i nece da se otvore a nece ni da se otkljuca,jer mehanizam treba da ide jos dolea od vibracija se plasticni srafic sam zavije i ne moze da sidje nize od tapacira vrata,kad sam odvio taj imbus samo je skljocnulo i moze da se otkljuca i otvore