pomoc oko muzike za 166
- koja
- Garaža: Alfa Romeo 166 2.0 TS 2002.god
pozdrav svima, ja sam novi alfista, i imam jedno pitanje za vas. imam alfu 166 2.0 ts 2002.god, e sad, nesto sam gledao oko muzike u njoj i video da pozadi na zadnjoj klupi nema zvucnika. pitanje je, jel postoji izvedena instalacija za zvucnike pozadi i da li ako kupim zvucnike moram da uzmem i pojacalo? unapred hvala

- koja
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Pa ako imas izvedenu instalaciju to se vidi golim okom,i ne moras da imas pojacalo za te zvucnike osim ako imas neku preteranu zelju za dobrim bass zvukom.

-
gi
- Drug Član
Na 166 na zadnjoj klupi je predviđeno mesto za dva woofera, pod uslovom da je instaliran audio sistem sa DSP-om. Ukoliko nije, instalacija ne postoji i drugačiji je oblik klupe (nema perforacije).
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Ako hoces jos dva, pored cetiri u vratima, ne gine ti pojacalo. Onda uzmes neke elipse malo bolje.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- koja
na zadnjoj klupi ima otvora i mogucnost instalacije zvucnika, auto nema dsp. planirao sam da ubacim dva vufera i pojacalce
- deki_166
- Garaža: Alfa Romeo 166 2.4 JTD
Moja preporuka ti je dsp sistem da nadjes na oglasima, ja sam kupio ceo sistem(8 zvucnika+2 woofera+haes pojacalo+dsp instalacija)u odlicnom stanju za 100e. Kvalitet zvuka je fenomenalan, a wooferi su prejaki.