problem sa grejacem motora
- savke
- Garaža: Alfa Romeo 159 2,4 210 cv 2007 godiste
pozdrav,pre meseca dana samo po prvi put postao vlasnik alfe.radi se o modelu 159 2,4 200cv 2007 godiste.kada sam kupio alfu jedini problem koji je bio je to sto kada se ujutru pali prvi put na kompijuteru mi signalizira da svecica ne pali( candeletta preriscaldo non parte na italijanskom) po recima predhodnog vlasnika jedan od grejaca nije radio tako da sam ja kupio svih 5 i zamenio ih kod majstora koji je i posle zamene ponistio i gresku u komp.sve je bilo ok desetak dana,a onda jutros prijavljuje istu gresku.sta je u pitanju svi grejaci su bosovi kvalitetni da li je moguce da je opet neki "riknuo" i ako je moguce zbog cega,ili nikada nisu ni bili u pitnju grejaci mozda neki relej od pocetka jer majstor koji mi je mnejaoi grejace nije ni kontrolisao da li su i koji ispravni samo je zamenio kako sam mu ja trazio jer sam to radio u italiji,a oni nisu kao nasi majstori da mozes da pricas sa njima i da gledas sta rade.pa bih molio za neki savet ukoliko je neko ima slicnih problema.hvala unapre...
- Nigy
- Garaža: .
candeletta nije svecica, vec grejac. Dizel nema svecice.
Proveri da li dolazi struja da svakog od njih - moze to da bude problem.
Proveri da li dolazi struja da svakog od njih - moze to da bude problem.
- savke
-
Ka
- Drug Član
Kod mene je pre crkavanja akumulatora izbacivao istu grešku,kad sam stavio nov akumulator nije bilo problema.....
- savke
a jel samo tu gresku?meni je i jednom ili dva puta signalizirao da nesto nije uredu sa abs-om,meni auto pali kao mina iako signalizira to za grejac,pre dva dana je ovde u veroni gde sam trenutno bilo 1,2 stepena upalio je bez najmanjeg problema tako da moze da bude to sto kazes
- Chernobill
- rookie
- Garaža: Alfa Romeo 159 16v
Problem sa strujom. Cim krene da brljavi, daje vise gresaka, znaci da je struja. U mom slucaju bio alternator.
Povratak na “Alfa Romeo 159 | Brera/Spider | 8C Comeptizione/Spider”