Prostim jezikom, to je jedna takva sprdačina da je potpuno jasno da od te njihove prazne priče neće biti ništa. Tiraž od 500 000?! Pa jel' on normalan?!

Pa Fiat koji sebi može da dozvoli mediokritet ne može da napravi jasnu gamu vozila u ponudi, da izađe na tržište sa jasnim ciljem, šta da se očekuje za Alfu, ostali na ova dva buljavca, MiTo još i nekako liči, ali Giulietta je kao pčentaur, prednji deo pčela, a zadnji deo sa vimenom krava...

Može do sutra da se ulazi u analizu, ali to sa 8C i ostalim surogat derivatima tog design-a je pravi primer jedne od idiotskih ideja.
Realno, meni se 8C nikad nije dopadao, ali 'ajde malo bolje pogledaš i shvatiš o čemu se radi, mada mi je i dalje najbolji zvuk. Ali, iz aviona se vidi šta će da se izrodi ako pokušaš da komercijalizuješ tu priču, kao što se dalje vidi iz priloženog.
Ovo me sve podseća na našu politiku, gledaš sve vreme na TV-u idiote, jasno je kao dan da su idioti, a niko da im to kaže i da ih pita otkud oni tu.
Horor...
Ma dosta je praznih priča, samo treba pogledati Chevrolet, Kia, Hyundai, koji put su oni prešli za koje vreme, gde su sada, a gde će biti za koju godinu.
Alfa ima loše nasleđe iz sedamdesetih i osamdesetih?!
Pa šta, neki od nabrojanih nemaju nikakvo nasleđe iz tog vremena, nego samo očajna iskustva iz dvehiljaditih pa na ovamo, jedna serija, druga, eto njih sada rame uz rame sa starim Evropljanima.
Onako, malo da ti se pri'enja od tih priča za priglupe...