http://www.topgear.com/uk/photos/exclus ... 2013-03-06
Siguran? Ja redovno vidjam 3-4 kod mene u graduHEMI 426 napisao:mada je i 3,2 Brera Q4 napravljena u oko 1000 kom
Nisi gledao svedekideki napisao:JC je, koliko sam posle desetog gledanja te emisije TG koja se bavi 8C, rekao da je umetnost nesto sto je samo sebi dovoljno, ne mora nuzno da ima neku drugu funciju sem same lepote. onda se okrenuo i rekao posle uzasnih vozackih performansi da je 8C upravo to. umetnost na tockovima. najlepsi auto svih vremena.
Moguće i ja bih to lično voleo. Alfa treba da bude ekskluzivna komercijalna firma, ali će joj trebati modeli koji se prodaju i većem broju od 4c.HEMI 426 napisao:Mozda Markione hoce da od Alfe napravi low budget Ferrari. Mali, sportski i jeftiniji modeli, hot hatchevi i sl. Nece da se smara sa normalnim modelia, sedanima, karavanima za obicne ljude...?
Mislio sam u okviru porodice da se zna ko ima prednostHEMI 426 napisao:Kako onda objasnjavas da najveci broj konkurenata Ferrariju dolazio bas iz Italije a danas je najveci konkurent Ferrariju marka koja se nalazi 50 km od Ferrarijeve fabrike?
Sta vam je sa tim Clarcsonom? Lik ima spiku stvorenu za mediokritete, nije valjda da vam se toliko svidja?