Pozdrav svim ljubiteljima Alfe.
Skoro sam kupio Alfu 147 jtdm 2006 god 120ks, i imam jedan neresiv problem za majstore.
Problem je taj sto kad je hladan tj prvo jutarnje paljenje pokazuje da ne radi jedan grejac. U servisi promenjeni svi grejaci i relej grejaca i opet isto ujutru ili kad se ohladi pokaze da ne radi grejac, a kad je vruc motor ne pokazuje gresku.
Problem grejac Alfa 147 jtdm
- nidza
- Garaža: ex 159
Kontakt, kabl? Ne pali grešku kad je vruć jer verovatno ne pali grejače.
Tapatalk
Tapatalk
- elviss
- Garaža: beograd
Mislis samo kabal koji ide na grejac direktno da se ocisti isprska sa wd40 i da ce raditit?
- dejca
- Garaža: alfa147jtd 16v
proveri kontakt na kablovima grejaca?
kod mene je bio problem u kutiji de se nalaze releji i osiguraci nalazi ti se ispred akomulatora problem mi je bio los kontakt osiguraca !ispod poklopca ti pise koji je osigurac za grejace proveri i relej zameni ga sa nekim u kutiji pa ces videti dali je do njega
srecno!!!!!
kod mene je bio problem u kutiji de se nalaze releji i osiguraci nalazi ti se ispred akomulatora problem mi je bio los kontakt osiguraca !ispod poklopca ti pise koji je osigurac za grejace proveri i relej zameni ga sa nekim u kutiji pa ces videti dali je do njega

- elviss
- dejca
- Garaža: alfa147jtd 16v
- elviss
Ne jos uvek, bio sam u servisu fiatino u ns i razocarao se u servis, majstor je on ali gazda je ... u povratku sam svratio do Gorana fiat na Altini i sutra ce probati da mi rese problem.