John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Sad tek čitam temu od početka...moj kumić je uzeo prošle godine crnu 147 1.9 JTD, dobro očuvana i on je dobro pazi, ali se vodio politikom dobar momački auto za relativno malo para...intersovanje za forum nikakvo...takođe moj "bivši" drugar koji se druži sa mojim kumićem odprilike u istom periodu nabavi Spajderku 2.0 TS, plava, KŠ table, možda je nekome poznata, ali opet razlog vijanje riba....
Verovatno ste se pitali sta je bilo s onom TBi iz Panceva i ko ju je kupio. Danas vidim parkira se kod moje zgrade i tu se malo ispricam s deckom. Dosla je u prave ruke. On je trazio bas takvu, kaze da je veoma zadovoljan, da ne trosi tako mnogo kao sto je ocekivao. Nije je nesto przio, ali do 180 stigne cas posla...
Postoje sanse da se pojavi na Adi, ja sam ga malo nagovarao da dodje.
Inace, jako lepa 159...
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
A ona prica DMJ-a ( sa oldtajmeri.rs ) o dve hrvatske Montrealke, jedna bez motora? U onu pricu da u KVu ima u garazi Montrealka bez motora ne verujem...