Trazenje vlasnika preko broja tablice ??
- Veloce
- Saradnik Uprave
- Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts
ex Alfa Romeo GT 2.0jts
ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm
ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm
ex Alfa Romeo Mito 1.4tb
ex Alfa Romeo Giulietta QV
-Megane 3 RS CUP - Lokacija: Lazarevac
Ovako imam skuter 49ccm,bio je trajno registrovan do novog zakona. E sad,saobracajna je izgubljena ostala mi je samo tablica od skutera. Kako naci vlasnika (skuter se vodi na njega i dalje) preko broja tablice ? U supu kod mene u Lazarevcu nisu hteli da mi daju bilo kakvu informaciju. Skuter se vodi u Indjiji. 

- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
Re: Trazenje vlasnika preko broja tablice ??
to moze bilo koji pandur da ti proveri... ako hoce. ja sam tako proveravao auto da li je legalan, na koga se vodi itd. ako ne, mislim da mozes da zavrsis i preko agencije koja se bavi registracijom, ugovorima, prenosom i ostalim. ako ne moze preko tablice, moze se proveriti preko broja sasije (ili kako se to vec zove kod skutera
)

- milos80
- Garaža: 147 1.6ts
Naravno da je moguce proveriti preko reg. oznake podatke o vozilu i vlasniku... Nikakva sara to nije, samo je potrebno da imas nekog u SUP-u koji bi ti to pogledao, posto mislim da na zahtev to ne rade...
E sada, nije nemoguce da po reg. oznaci sistem izbaci nesto sto veze sa zivotom nema... Ja se secam kada sam pre vise od 10 god. ('99e) kupovao auto, odem u SUP sa registracijom i brojevima sasije i motora, covek ukuca, i sistem vrati nebulozu. Naravno obavestim o tome prodavca, koji je nakon toga isao u 29 Novembar, da trazi da se isprave podaci u sistemu (zapravo isli smo zajedno)... Sve se ipak zavrsilo kako treba...
Naravno, prica je vise od 10 godina stara, moguce da su i panduri napredovali od tada
E sada, nije nemoguce da po reg. oznaci sistem izbaci nesto sto veze sa zivotom nema... Ja se secam kada sam pre vise od 10 god. ('99e) kupovao auto, odem u SUP sa registracijom i brojevima sasije i motora, covek ukuca, i sistem vrati nebulozu. Naravno obavestim o tome prodavca, koji je nakon toga isao u 29 Novembar, da trazi da se isprave podaci u sistemu (zapravo isli smo zajedno)... Sve se ipak zavrsilo kako treba...
Naravno, prica je vise od 10 godina stara, moguce da su i panduri napredovali od tada

- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
Naravno da ne rade po zahtevu kad je protiv zakonito, može ispod žita da se sazna. Jednako kao što parking servis krši zakon jer nezakonito dolazi do podataka o vlasniku na osnovu broja tablica.
- Veloce
- Saradnik Uprave
- Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts
ex Alfa Romeo GT 2.0jts
ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm
ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm
ex Alfa Romeo Mito 1.4tb
ex Alfa Romeo Giulietta QV
-Megane 3 RS CUP - Lokacija: Lazarevac
Aha,hvala vam
Znaci samo ispod zita,kao sto Dora kaze