Ne kapiram cemu frka. Trziste magle u Srbiji cveta.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Odlična definicija
Milion puta sam ovo gledao...ali sam tek sada "uhvatio" i smisao poslednje rečenice dijaloga: I'LL BE BACK!!!
Pa on je preteča terminatora
"Oversteer is when you hit the wall with the back of the car, understeer is when you hit the wall with the front of the car, horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take it with you."
Ono sa smrkom je prva liga. Mene zanimaju delovi posle cutova..imam osecaj da je jako zanimljivo
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts ex Alfa Romeo GT 2.0jts ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm ex Alfa Romeo Mito 1.4tb ex Alfa Romeo Giulietta QV -Megane 3 RS CUP
Sam je kriv. Ja uvek trazim da prodavac navede da je dozvoljeno otvoriti paket u prisustvu kurira, kako bih se uverio da mi je poslao to sto sam i kupio.
Ponekad volim da sedim u ćošku svoje sobe i da se pretvaram da sam šargarepa.