https://twitter.com/jcrclarksonesq
Ovaj gospodin tvituje kako je u americi i tamo očigledno nešto snima.... Na to sam mislio... Ja sam odgledao 18 serijal top gear-a. E sad 19 serijal je najavljen da će kasniti. Kad će početi emitovanje na to sam mislio? erdeljan, na koji usa serijal misliš? Ako misliš na američki top gear, to nekako preskačem... Britanska trojka + Stig je nezamenljiva!
Drago mi je zbog novog Paganija, a i ona Dzeremijeva budalastina je imala neku svoju draz...
...ali ljudi moji, koliko se meni smucio Bentley, i to pogotovo ona rugoba GT continental! Pa jbte, imam osjecaj da ga prikazuju u svakoj drugoj epizodi. jbo ih Bentley!
oduvek su britanske automobile cenili vise od svih i mnogo puta su kritikovani da je emisija "too British". Aj to sa Dzeremijevim "prototipom" je zanimljivo, ali pola emisije ode na to... Posle godinu i nesto pauze prikazali su 1 novi auto
Realno, sve su lošiji i lošiji, a i bilo bi nerealno očekivati da traju ovoliko a da ne bude tako, niko nije neistrošiv.
Ponavljaju se, a imaju sve više ovih gluposti, koje su uzgred sve gluplje, pa ne ostaje mnogo da se pogleda.
Ne znam za vas ali meni jos uvek nisu dosadili Ovde obavezno pogledam nove epizode http://www.bgblvd.com/2013/02/top-gear- ... gblvd.html dok im ne lupe neku zabranu
Polako već nemaju novih ideja, sve se više gube i ponavljaju, sve manje smisla imaju prilozi, a opet fotografija je vrhunska, tehnički je besprekorno.
Tamo negde, od sezone 5 pa do sezone 12 su im najbolji prilozi, posle toga se već gubi smisao, Clarkson je za sve ovo vreme bar 20 puta rekao onu njegovu poznatu:"The best car i have ever driven"...
A što se tiče Top Gear US, to je smeće.
Amerikanci i njihovo poimanje automobila, bolje neka seku one stare metalne kante i prave pčentaure od njih, to rade dobro...
To da se gube i ponavljaju je tacno, ali i kad naprave neko g***o od priloga tako ga upakuju da je to vrhunski
Amere nisam nikada gledao, a tek pre par nedelja sam saznao da postoji i Korejska verzija , a saznao sam sinoc i za Srpsku verziju E ono je tuga