Ovako,potreban mi je dijagram za konozolu prekidaca maglenki i dzojstik za retrovizore,jer nikako ne mogu da nadjem plus,a i nigde ne mogu da nadjem dijagram od ristajling alfe,a hitno mi je potreban,pa ako neko od vas zna gde ima ili neko ima neka mi javi. Hvala
Spajanje maglenki
Izgled konektora za orijentaciju koji je koji pin dole u shemama:
Nova konzola ima na sebi LED potvrdu da su maglenke upaljene, stara nema. Kako pokazuju sheme potrebno je dovesti dve žice nakon releja, pluseve koji idu na prednje i zadnje maglenke.
Za one koji se gore u shemama ne snalaze, najlakše je po onom prvom prikazu markirati koja je koja žica na starome i novome konektoru i spojiti ih ovako:
Stari konektor Novi konektor Opis
1 10 (+) plus iza pozicionih svjetla, osvjetljenje tipkica
6 8 prekidač prednjih maglenki
5 7 (-) stalni minus
3 3 prekidač zadnjih maglenki
11 LED-ica za prednje maglenke (na ovu žicu dovesti plus koji ide na prednje maglenke)
6 LED-ica za stražnje maglenke (na ovu žicu dovesti plus koji ide na zadnje maglenke)
Spajanje retrovizora
Izgled konektora za orijentaciju koji je koji pin dolje u shemama te prilikom spajanja:
Pojednostavljeno: markirati koja je koja žica na starom i novom prekidaču i ovako spojiti:
Stari konektor Novi konektor
1 5
2 7
3 8
4 1
5 12
6 4
7 2
8 9
Nasao sam ja u eLearn-u te slike konektora,nego se nesto ne snalazim najbolje,i u eLearnu sam nasao kompletnu semu maglenki i retrovizora,ali kada stavim od 2003 pa na gore ne izbacuje seme,zato sam i postavio pitanje ovde jer me to kocilo,a vec mesec dana ne mogu da koristim maglenke i retrovizore pa rekoh da resim to,sve u svemu hvala Sotir nadam se da cu nesto uraditi