Glavi papucica gasa

Tehnička pitanja i odgovori. Održavanje, servisiranje i eksploatacija za sve modele.
ashim87
Garaža: Alfa Romeo 146 junior 1.4 t.s.
Pridružio se: Pet Jan 04, 2013 3:23 pm

Glavi papucica gasa

Pet Jan 04, 2013 3:44 pm

E ovako,vozim alfu 146 1.4 ts 1998god i imam problem sa gasom. Tacnije,prilikom voznje dok je motor jos ne zagrejan papucica super klizi,dok se motor ne zagreje. Pa me interesuje da li neko zna u cemu je problem? Iskreno ja mislim da je u pitanju sama sajla ali me buni to sto nigde ne glavi dok je motor hladan...pocne tek kad postigne radnu temperaturu... Ako moze neko da mi pomogne bio bih mu zahvalan... Hvala unapred
Korisnikov avatar
junky01
Garaža: Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Alfa Romeo GT
Pridružio se: Sub Avg 04, 2012 1:25 pm

Re: Glavi papucica gasa

Pet Jan 04, 2013 9:12 pm

Ja se zovem Ivana a tata me zove zlato hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Brate dobronamerna kritika, predstavi prvo auto i sebe u virus-u pa onda postavljaj pitanja.
Znas kad ce da ti pomognu.... :bad: , mnogo vole ljude koji se pojave, postave pitanje i zbrisu, neki cak ni hvala ne kazu....zato pravac
http://www.arcs.org.rs/forum/viewforum.php?f=6
ashim87

Ned Jan 06, 2013 8:44 pm

Hvala na kritici... nisam znao kako idu stvari na sajtu... ali ok napisao sam par i reci i slika o sebi i automobilu pa koga interesuje neka vidi. Veliki poz i nadam se da ce neko uspeti da mi pomogne oko resavanja problema sa gasom...
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Ned Jan 06, 2013 10:20 pm

Isprati putanju sajle gasa, kao sto i sam mozes predpostaviti - sigurno se naslanja na neku povrsinu koja zraci toplotom. Inace, ne bih rekao da je to neki standardan kvar pa da postoji vec unapred odradjeno resenje...
ashim87

Uto Jan 08, 2013 7:54 am

ok hvala na pomoci... probacu to da uradim...

Povratak na “Area Servizio”