Alfa 146 prolupao motor
- bigboss894
- Garaža: Alfa Romeo 146 1.6 TS
Drugari imam ozbiljan problem, samo nekoliko dana posle mog rođendana Alfa mi je skroz prolupala. Taman sam mislio da uložim malo u stajling kad ono... Naime vozio sam se sa do Bavaništa i motor mi je posle toga zvečao kao Bata Životinja sa mitraljezom. Majstor je samo svratio da posluša i kaže da mu zvuči kao da je klip otišao. Na motoru je tek bio urađen veliki servis, a ja je nisam terao preko 5000 obrtaja. Što mi je činiti? Da li može da se sredi ili mora da se uzima novi motor?
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Sve može da se sredi samo je pitanje da li se isplati a to nećeš znati dok ne otvoriš motor.
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- bigboss894
Majstor će mi auto detaljno pregledati negde posle četvrtog januara. Jbt koliko sam se iznervirao, tek što sam postao punoletan i što sam sredio auto, kad ono... 
-
KaligulaKa
- Drug Član

Ako se čuje zvuk kao da čekića onda je zveknula rajka jbg,ali treba otvoriti i videti!
- Veloce
- Saradnik Uprave

- Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts
ex Alfa Romeo GT 2.0jts
ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm
ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm
ex Alfa Romeo Mito 1.4tb
ex Alfa Romeo Giulietta QV
-Megane 3 RS CUP - Lokacija: Lazarevac
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Otvori motor,vidi sta je otislo ako je nesto sitnije uradi svoj,ako je zreo za generalnu i treba dosta da se radi kupi drugi,bar toga sad ima na oglasu i otpadima za par stotina evra.

- bigboss894
Ne. Kad sam primetio lupanje, bilo je to pri znatno nižem broju obrtaja, dakle kada pustim gas i on padne ispod 2000. Tek kada sam stao da se parkiram je auto potpuno poludeo. Majstor ga otvara prekosutra pa ću da javim šta je biloVeloce napisao:Lupka najvise u rasponu od 2000-3500rpm ?
- bigboss894
Konačno ga je majstor otvorio. Odužilo se sve zbog praznika, a imao je i punu radionicu. Dakle otišli su mi klip i pumpa za ulje. Ali pošto je motor morao da se otvara, to znači da će se ujedno menjati ležajevi, gumice, semerinzi, dihtunzi i još drugih stavri. Elem izaćiće me sve negde oko 500e
. Ja se već spremao da se bacim i na estetiku ali jbg...biće i toga jednog dana 
- Veloce
- Saradnik Uprave

ex Alfa Romeo GT 2.0jts
ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm
ex Alfa Romeo Mito 1.4tb
- mali radojica
- Garaža: alfa romeo 147 jtdm
pa dogodine da i njega radi. tu čovek nije pametan.
ako ti je za utehu nisi jedini koji će sačekati sa sređivanjem spoljašnosti.
ako ti je za utehu nisi jedini koji će sačekati sa sređivanjem spoljašnosti.
- Veloce
- Saradnik Uprave

ex Alfa Romeo GT 2.0jts
ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm
ex Alfa Romeo Mito 1.4tb
- bigboss894
Razmišljao sam naravno i o drugom motoru mada mi se zaista na kraju ne isplati. Jeste jeftinije, ali to je i dalje polovan motor i to iz već mnogo starog auta. Ako moj motor majstor ovako sredi onda mogu da bez brige vozim minimum 50 000 km.
- bigboss894
Ljudi zaboravio sam na temu
Stvar sređena još davno. Na kraju sam uzeo novi motor i to od nekoga sa foruma. Bio ćale sa kevom i kupili su ga. Sve ukupno ova akcija me je izašla 600e. Auto sada radi normalno.