pozz
Problem sa EBM ili EMBsystem failure na 147 JTD
- dukitza
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 jtd
116 ks
2001 god. - Lokacija: Leskovac
Problem sa EBM ili EMBsystem failure na 147 JTD
pozdrav svima...desava mi se da pri prvom paljenu automobila izbaci mi EBM ili EMBsystem failure...to mi se desi na nekih 5 do 6 dana,prvo paljenje... posle toga nema,svako naredno paljenje ne pise nista...isto tako po nekad mi se pali ABS system failure,isto tako na nekih 5 ili 6 dana...mada sam primetio da mi se abs pali uvek kad je ispod 3 stepena... ne znam o cemu se tu radi,ako neko zna,ili ako je neko imao slicna iskustva neka mi objasni i kaze sta da radim....
pozz
pozz
Poslednja izmena od sErGiO u Sre Dec 26, 2012 1:59 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Naslov teme je potpuno besmislen
Rezlog: Naslov teme je potpuno besmislen
- milan-marko
- Garaža: 156 mjet 2005
pazi druze da ti izlozim moj problem i resenje..meni se isto tako palilo abs failure,asr,vdc,svasta nesto i to povremeno,samo pri paljenju..svi mi rekose da mi je slab akumulator,aon bio nov..i posle nekog vremena meni zvekne alnaser tj cetkice..kad sam to sredio nista se vise nikad nije upalilo 
- dukitza
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 jtd
116 ks
2001 god. - Lokacija: Leskovac
Re: Problem sa EBM ili EMBsystem failure na 147 JTD
pa i ja sam cuo da oce zbog akumulatora da izbaci nekad gresku...ali cudno mi je sto on lepo vergla i lepo pali...
i ovo kazu...
za abs i ebd failure kažu... hoće loš akumulator da zeza
a preporuka je da se vozi neko vreme i onda će abs da se resetuje...
mozda je i zato sto je trenutno ne vozim mnogo,jer nemam zimske gume,a necu da mi pisu kaznu i da me iskosta kazna kao nove gume
ali vidis ja sam lose procitao sta mi je izbacio na komjuteru,nije ni EBM ni EMB nego EBD
hvala u svakom slucaju...praticu sta ce se desavati na dalje...pozz

i ovo kazu...
za abs i ebd failure kažu... hoće loš akumulator da zeza
a preporuka je da se vozi neko vreme i onda će abs da se resetuje...
mozda je i zato sto je trenutno ne vozim mnogo,jer nemam zimske gume,a necu da mi pisu kaznu i da me iskosta kazna kao nove gume
ali vidis ja sam lose procitao sta mi je izbacio na komjuteru,nije ni EBM ni EMB nego EBD
hvala u svakom slucaju...praticu sta ce se desavati na dalje...pozz