Provera "full service history" Alfa Romeo 166

Bez duše bismo bili samo mašine...
drazendd
rookie
Garaža: ------
Pridružio se: Sub Dec 22, 2012 4:20 pm

Provera "full service history" Alfa Romeo 166

Sub Dec 22, 2012 4:43 pm

Pošto planitam kupiti Alfu 166 2.0TS tražio sam kod čoveka br. šasije u nameri da proverim servisnu istoriju, kada je zadnji put bila na servisu, šta je rađeno itd.
Odem ja, pošto sam iz Brčkog, kod ovlaštenog prodavca i servisera italijanskih vozila u Brčkom, da ga ne reklamiram sada, i oni mi kažu da samo mogu proveriti da li je vozilo ukradeno i da li je šta rađeno na motoru, i da nemaju uvid u bazu servisne istorije.

E sad imate li kakve preporuke ovlaštenih servisa u Novome Sadu, pošto i tu imam mogućnosti da proverim, naplaćuju li to i da i ima uopše mogućnosti da se to proveri u ovlaštenom servisu ili moram verovati servisnoj knjižici.

Auto je uvezeno iz Nemačke i poseduje servisnu. :drink
Korisnikov avatar
EnricoAdams
Garaža: Alfa Romeo 156 restyle 1.9 JTD 16V
Pridružio se: Čet Nov 10, 2011 7:32 pm

Re: Provera "full service history" Alfa Romeo 166

Sub Dec 22, 2012 7:04 pm

Ovlasceni servis nece to da ti kaze direktno, pa ce da izbegavaju ovako. Mada ako odes na lice mesta, lepo ih zamolis (das mozda 10e) onda ce da ti kazu servisnu istoriju. Meni su npr u Beogradu u Bogunovicu rekli sve to i preko telefona, kada sam ih lepo zamolio.

Inace oni ce u bazi da imaju samo podatke sa servisa u ovlascenom servisu. Ako ti je servisna knjizica popunjavana u neovlacenom servisu onda te podatke nece imati, a ako pise da je ovlascen servis a podataka i dalje nema onda ti je servisna falsifikovana (cesta pojava) :)

Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”