Potrebni delovi za 156 RESTAJLING

Bez duše bismo bili samo mašine...
75-alfa
Garaža: Alfa Romeo Q4 crosswagon
Pridružio se: Ned Mar 29, 2009 6:25 pm

Potrebni delovi za 156 RESTAJLING

Čet Dec 20, 2012 7:50 pm

Jos se nisam predstavio sa novom masinom kad ono nepismen covek i polopao mi auto.nakon 33,pa 75,pa jos jednu75,pa 146,pa 156 2,4jtd ,dosla je 156 1,9 m-jet 16v sa 140ks dzudzaro,i nakon nekoliko dana slupao sejlacina.Pa sad lupam glavom za delovima,pa posto ovde u Makedoniji nema ih puno,odnosno rasturenih nema ni jedne ,a novi skupe pitam se dali sasije su im iste sa 156 ke recimo od 2000god.Na primer dali je isti predni celni lim i gornji i dolni,pa hladnjak,maf senzor,kutija za vazdusni filter ,i crevo rebrasto koje izlazi iz turba do kulera.To je to ,a za ostale delove znam da treba da trazim sa nove 156ke.
Slika

Edit by sErGiO: Promenio sam naziv teme da bude malo smisleniji.
Korisnikov avatar
Djo83
Garaža: Alfa 156 1.9 jtd
Pridružio se: Sre Nov 26, 2008 4:38 pm

Re: Potrebni delovi za 156 RESTAJLING

Pet Dec 21, 2012 1:21 pm

uf uf bas steta :(

moj cale je imao blazi udar prije 3god ali slicno... sve djelove smo uzeli sa nekog od ovih placeva sto rade polovne delove iz Sapca, i 100% ima da se nadje tamo i danas vjerovatno i u nekim drugim gradovima blize Makedoniji... pogledaj oglase za djelova na polovniautomobili.com ima vise oglasa, ima jedna citava Guigaru negdje dole u Srbiji ja sam skoro od tog lika uzeo otvore ventilacije :)...

svi djelovi koje si nabrojao su isti kao i prve verzije 156 osim tih veznih limova za njih nisam siguran, djeluju isto ali da li su bas u dimenziju isti ne znam... ja bih isao na varijantu da od nekog od tih sa oglasa uzmem sve odjednom pa da dobijem neki popust ili slicno...

evo ovo je taj konrektan oglas od lika sto ima guigaru i vise je nego korektan sa cenama, ali pretrazi tamo ima dosta oglasa...

http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... 46_delovi/

nadam se da sam malo pomogao :)
75-alfa
Garaža: Alfa Romeo Q4 crosswagon
Pridružio se: Ned Mar 29, 2009 6:25 pm

Re: Potrebni delovi za 156 RESTAJLING

Pet Dec 21, 2012 5:31 pm

hvala vidim da ima sve delove ,pa sad da se javim pa da vidim kako bi uslo to u makedoniji.

Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”