Filmovi i serije...
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Evo pogledao po preporuci i zaista je vrlo solidan film, pogotovo za žanr kome pripada. Svakako jedan od boljih u zadnje vreme kad je u pitanju evropska kinematografija. Ali na stranu sve ovo, prava zvezda filma po meni je onaj Maser, vraćao sam nekoliko puta uvodne sekvence samo da se trujem zvukom mašine jer toga nikad dosta 

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Sauriann
- Drug Član
- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
Ko nije gledao, odličan dokumentarac o Balkanu:
http://www.weightofchains.com/video.html
http://www.weightofchains.com/video.html
- Pittatore
- Drug Član
- Garaža: AR 155 3.0 24v Reborn
AR 166 jtd Familiare
Opel Zafira OPC Familiare XL
Yamaha FZR1000 EXUP Hajde da se volimo XD
AA500 Dvogumena raga - Lokacija: BG
- BKS_tmo
- Garaža: S7 u izradi
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Gledao pre neki dan:

Bas im zavidim!

Bas im zavidim!
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Jedva čekam 13. decembar:
[youtube]T90Holdcrps[/youtube]
[youtube]P0YI_9C6n7M[/youtube]

[youtube]T90Holdcrps[/youtube]
[youtube]P0YI_9C6n7M[/youtube]

Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- Tomic
- Garaža: Audi TT
- HEMI 426
- Garaža: Ford Focus 2.0 Ghia
Da li neko moze da mi nadje torrent link za film "Hit and Run" iz 2012 god?
Akciona komedija, ima solidne ocene i cini mi se kao idealna stvar za ovo vreme.

Akciona komedija, ima solidne ocene i cini mi se kao idealna stvar za ovo vreme.

- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Workprint, TS, Cropped, DvdScr... na tpb naravno 

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- borkoZR
- Garaža: alfa 156 1.8 ts
- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
- alfaholic
- Garaža: Alfa Romeo 146 ti '97. ex
Alfa Romeo 156 1.8 TS '05. - Lokacija: Pancevo
Evo prvi put sam gledao The Graduate, film je odličan po svim aspetkima, ali mi nije jasno otkud tolika popularnost Alfe zbog ovog filma, Spider se pojavljuje tek nekoliko puta i to na kratko, dok je polovinu tog vremena Alfa prljava kao svinjac... 

- HEMI 426
Upravo sam odgledao Holy Motors. Film nema veze sa kolima, mada ona jesu jedna sporedna ulogica. Skoro nisam pogledao kvalitetniji i "umetnickiji" film.

Film je bizaran ali lucidan, slojevit i pun simbolike, tezak i tera na razmisljanje. Do sad sam mislio da je kinematografija upala u kolotecinu i da se nista novo ne desava ali ovo me je ubedilo da umetnost na filmu i dalje zivi. Ko voli Davida Lyncha ili ko je voleo Revolver (Guy Ritchie), volece i ovo.
[youtube]EULfOYn8-cw[/youtube]

Film je bizaran ali lucidan, slojevit i pun simbolike, tezak i tera na razmisljanje. Do sad sam mislio da je kinematografija upala u kolotecinu i da se nista novo ne desava ali ovo me je ubedilo da umetnost na filmu i dalje zivi. Ko voli Davida Lyncha ili ko je voleo Revolver (Guy Ritchie), volece i ovo.
[youtube]EULfOYn8-cw[/youtube]
- zen
- Garaža: Alfa Romeo GT 2.0 JTS
Remek delo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
There's nothing wrong that $100 won't fix.
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Skidam... 
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
-
Ka
- Drug Član
- Gorstak33
- Garaža: Fiat bravo 1.6 mjet, 2008.
Ex Alfa Romeo 156 sw jtd 8v, 2003.
Ex Alfa romeo 33 1.7 ie 8v,1993. - Lokacija: Beograd
- HEMI 426
Ko krene da skida Holy Motors, jedan savet, pokusaj da gledate film bez predrasuda i trazenja smisla,bar u pocetku. Na kraju ce i onako sve biti jasno i samo keep your mind open 
@ nelle
Ako skidas film zbog Eve, da ti ustedim vreme. Ona se pojavljuje 10tak minuta i ne kaze ni jednu rec. Ali cak i tako ima jaku ulogu sa debelom simbolikom.

@ nelle
Ako skidas film zbog Eve, da ti ustedim vreme. Ona se pojavljuje 10tak minuta i ne kaze ni jednu rec. Ali cak i tako ima jaku ulogu sa debelom simbolikom.

-
Sa
- Drug Član
I Eva je u vrhu listenelle napisao:Dobro razredni.....znam...evo Rosario DawsonSasha napisao:

- alfaholic
- Garaža: Alfa Romeo 146 ti '97. ex
Alfa Romeo 156 1.8 TS '05. - Lokacija: Pancevo
Jednostavnost i razumevanje nikako ne smanjuju umetnički dojam, naprotiv.
Moram da pogledam Holy Motors, po ovom trailer-u mi se čini kao Noir...
Re: Filmovi...
Ja volim Lynch-a, ali uvek mu fali malo da stvari poveže još bolje. Mulholland Drive je možda čak i najbolji njegov film po meni, ali čak i tamo stvari padaju sa neba i nedostaje malo ligamenata koji će celu priču jače ržati povezanom.HEMI 426 napisao:Ko krene da skida Holy Motors, jedan savet, pokusaj da gledate film bez predrasuda i trazenja smisla,bar u pocetku. Na kraju ce i onako sve biti jasno i samo keep your mind open
Jednostavnost i razumevanje nikako ne smanjuju umetnički dojam, naprotiv.
Moram da pogledam Holy Motors, po ovom trailer-u mi se čini kao Noir...
- HEMI 426
Kod takvih filmova kao sto su Lynchovi ili ovaj Holy Motors, ta nepovezanost je jedan od glavnih elemenata jer se ostavlja gledaocu da sam sklopi svoju pricu, dozivljaj i smisao. Recimo, kod filmova koji imaju jasan scenario, ne komplikovanu radnju i vode te kroz pricu sigurno, ti mozes da vidis samo jednu dimenziju tj onu koja ti je prikazana. Kod Lynchovskih filmova se ocekuje da malo ukljucis mozak, shvatis ono sto nije receno ili sto se samo nagovestava.
Holy Motors je takav i desi se da imas scenu koja ti na prvi pogled nema smisla i ne uklapa se u radnju a onda malo kasnije skontas da se i te kako uklapa i da je bitna ( zbog simbolike, toka price, itd ).
Holy Motors je takav i desi se da imas scenu koja ti na prvi pogled nema smisla i ne uklapa se u radnju a onda malo kasnije skontas da se i te kako uklapa i da je bitna ( zbog simbolike, toka price, itd ).