Jel to kod tebe moze da se menja samo ulozaksasa km napisao:imao sam problem sa termostatom kad je bio zalepio ( na CBC opisano pa ako ga nadjem dodacu ga ovde) medjutim nisam ga menjao mada ga imam za rezervu 12-13e

Jel to kod tebe moze da se menja samo ulozaksasa km napisao:imao sam problem sa termostatom kad je bio zalepio ( na CBC opisano pa ako ga nadjem dodacu ga ovde) medjutim nisam ga menjao mada ga imam za rezervu 12-13e
Lapsus linguaFlavio napisao:Valjda termostatalfanatic napisao: Dakle, kada tokom duže vožnje po otvorenom skala drastično padne - menjajte termometar!??
Pa jeste, ali ne znam koliko ovaj mali hladnjak može da utiče na temperaturu ako ispravan termostat skroz zatvori protok kroz glavni hladnjak.dusanGT napisao:Da, to sam i hteo da naglasim alfaholicu - ako mu je "setup" takav...
Ne znam tačno kako je rešena ventilacija/hlađenje/grejanje kod 147/156/GT, ali je moguće da je koncept prilagođen "italijanskim" uslovima (blage zime, vrela leta)... Na drugim prostorima su to rešavali dodatnim grejačima (rashladne tečnosti i ulja).alfaholic napisao:... koliko ovaj mali hladnjak može da utiče na temperaturu...
speedhunter napisao:Poenta je da su svi ti termostati tesko djubre
Ali ako je sam termostat ispravan,treba da je zatvoren stalno ,a ne da pocne da otvara na npr 77 ,a da bude skroz otvoren na 85.dakle mora da drzi temp ,da se otvori i brzo zatvori
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”