Jbs mi mater ako si ti normalan!!!
A i ja pored tebe, procitah sta si napisao i na kraju posta blenem u racunar pa nista ne razumem,rekoh sebi o cemu bese ova tema pa na vrh kad tamo "sve o svemu"
A onda se setih ko je Dora
Lepo je videti da ARCS i dalje diše punim plućima i dokazuje da je jedan od najboljih automobilskih klubova u Srbiji. Ako ne i najbolji…
Vama je to smešno a vidiš da i Voja muči istu muku...
Nego sad sam se setio, dumao sam celu noć oko ovoga i padne mi na pamet ideja da imam gas u kolima, ne onaj smejavac nego onaj prirodni smrdljivac. Da nije on nekako kriv za tu nenormalnu potrošnju benzina???
Poštovani forumaši, da ga izvadim pa da probam...
Forum se bavi urbanom arheologijom i ekipama koje pretrazuju stare zgrade i napustene objekte. Tako su i dosli do nekog dvorca u Belgiji i nabasali na podrum pun Giulieta Sprint, cak i jedne SS!
Nazalost kola su u tragicnom stanju i ne zna se poreklo kolekcije...
kod nas ne verujem da može tako nešto biti neistraženo i napušteno
Odavno bi ovi automobili bili ukradeni i napravljeni bar kokošinjci u nekim romskim zajednicama
E konačno si ubo, mislim ovo nije bilo a i ne bih od nje nikad kupio auto pogotovu ne u ovom salonu.
Mislim auto ne bih kupio. upio. pio. io. ooooooooooooo
"Oversteer is when you hit the wall with the back of the car, understeer is when you hit the wall with the front of the car, horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take it with you."