Bliski prijatelj je resio takodje da ugradi jednu od varijacija, znaci kompletno resenje nekog lika koji mu garantuje da uredjaj trosi malo struje do 8A u punom rezimu i negreje se znaci nema vodene pare (to je greska kod dosadasnjih bila, vise vodene pare nego HHO gasa velika struja pa se uredjaj pregreva a gasa puno ali vodene pare) i tada pravi 1.2l plina HHO u minuti. .
Realno ja ne gotivim ni obican plin (cak ni u upaljacu koristim zip
Nego me nesto drugo zanima sad ono sto se kaze na papiru npr da se to ugradi posle protokomera znaci komp ne zna da se u sistemu nalazi dodatno gasa morace neko stelovanje da padne naravno da motor radi ok i eto poboljsa se sagorevanje sto je ok a posto je poboljsano sagorevanje kako ce to uticati na sam motor pod jedan mislim na zagrevanje istog (ne zelim opet da vidim izduvne cevi da sijaju belo ko neonke
Cekacu da prijatelj to ugradi kada je vec odlucio pa cu imati neku proverenu informaciju onako iz licnog iskustva na kratke staze ali me zanima sta se desava sa samim motorom(video sam na nekim slikama da sa duzim koriscenjem nema naslaga na ventilima klipovima svecicama) pa ako neko zna vise neka napise nesto.