Dobro ti kažeš, zvaću ja njih kod mene u radionicu, tu ja imam svašta za gadjati ihSantino napisao:Ponesi jednu bregastu za svaki slucaj, ko zna cime su sve naoruzani!

Domaći teren, prednost

Dobro ti kažeš, zvaću ja njih kod mene u radionicu, tu ja imam svašta za gadjati ihSantino napisao:Ponesi jednu bregastu za svaki slucaj, ko zna cime su sve naoruzani!
To su pre bili majstori, ali pravi, ovi danas su majstori ali kriviOMP napisao:Šumi pa zar u 21. veku treba juriti kovače i cigane pored raznih savremenih tehnologija, masina i cega vec sve![]()
Leptiri da, ali ne odmah i ne bi se ostavljao protokomer vec bi se islo na map senzor. Za sada, prvi stepenik je sastaviti auto pa ce se sa lokalnim tunerima probati mapiranje motronic-a u realnom vremenu. Poenta je napraviti budget verziju makine za track day... Leptiri i nova elektronika + rad na tome bi povukli sigurnih 500+e koji trenutno nisu u planu za tu namenu.BKS_tmo napisao:A zbog čega se ne ide na 4 leptira, jel zbog silnih senzora? Kontam da je jedini problem kako premostiti protokomer a ostali senzori u sistemu se i dalje mogu koristiti. Koliko sam primetio, ima kod nas "čip tjunera" sa respektabilnim poznavanjem elektronike, možda bi se moglo nešto uraditi a da ne izađe gomilu para. Englezi vole to da rade na Fordovim Ztec-ovima i rezultati su više nego primetni i sa seriskim glavama, bregastim, ventilima... a na ovako sređenoj glavi (kao što je ova što će u Alfu) bi 4u4 usis još više došao do izražaja .
Ti ces dobiti sa zutim crtama, sprema ti je Toxon!Dora napisao:Hoću i ja tako lepu usisnu granu samo naopaku
Mala korekcija >>> samo tako da nastavimo. -Hocemo, Crni oko njegove trkalice a ja oko moje bestije!mali radojica napisao:..nemam reči. samo tako nastavi.