Sada ce mo mnogo lakse moci da dodjemo do svih onih divnih delova i delica koji nam mnogo znace!
Veliki pozdrav za nase drugare a sada mogu i da se malo odmore od nas

G0XY napisao:Ništa ne verujem dok ne vidim svojim očima,ima ovde dosta domaćih fekalija kojima ovo otvaranje tržišta,nimalo nije u interesu

Imam drugara koji radi u NBSu. Zalažu se za totalnu kontrolu, a kontrole nema jer recimo ja (a siguran sam da ima ovde još ljudi) već godinama uspešno koristi MoneyBookers koji povezan sa karticom koja je povezana na devizni račun.
 Imam drugara koji radi u NBSu. Zalažu se za totalnu kontrolu, a kontrole nema jer recimo ja (a siguran sam da ima ovde još ljudi) već godinama uspešno koristi MoneyBookers koji povezan sa karticom koja je povezana na devizni račun.
 No mi nemamo pustinje pa nas baš briga
 No mi nemamo pustinje pa nas baš briga 

Nema šanse, ukinuli su vojsku ako i nju damo nema više ko da nas brani... propas'...Dragon napisao:Da se djoramo? Evroviziju za PayPal...gratis dajemo i Mariju Serifovic.

Ne bojim se ja da će oni propasti nego se oni boje da neće kupiti tri jahte nego samo dve
 Ne bojim se ja da će oni propasti nego se oni boje da neće kupiti tri jahte nego samo dve