Zdravo, interesuje me koje gume idu na alfu romeo 164, 98 god... Planiram da joj postavim 205/60/R16... Da li odgovaraju te gume, i da nece mnogo da je podigne?
Hvala unapred!
Vec imam 195/65/R15, i ne stoji mi lepo, nekako, kao da je kljoknula, zadnji deo se spustio. A i u krivinama mi ne lezi lepo, ipak mislim da trebaju malo sire gume. Skoro sam kupio nove felne 16-tice, pa me samo zanima da l` ce dovoljno da je podignu gume sa visinom 55, ili da stavljam 60.
Proverecu amorte.... A sto se tice silen blokova, ne verujem da je to. Ona ide lepo u krivinama, ali pri ulasku u krivinu sa 80-90, naginje se vise nego sto bi trebalo.
Oslabile su opruge, visina guma odnosno 60-65 nema veze sa tim sto ti ona stoji polegnuta, jedino ako ti napred nisu 65 a nazad 60.
posto imas i 16ice felne na 15ice stavi zimske 195/65/15 a na 16ice 205/55/16 letnje i cao
a sto se naginje malo vise u krivini mogu da budu i prednji amortizeri
Ne, ne... Sve gume su iste, 195/65/15... Tako nesto i planiram da uradim, na 15ice da stavim zimske, a na 16ice letnje... Sve je to malo skuplja solucija, ali videcemo...
Koje gume i felne imas ti na tvojoj alfi??
Imam 15ice 7j et 20, za zimu a za leto sam uzeo 17ice Baci pogled na moju direktorku
A mogao bi i tvoju direktorku da predstavis u virusu, videce je ljudi pa ces cuti mnogo dobronamernih i korisnih saveta. Izvini ako si to uradio, ja je nisam video