NanoGlax zaštita auta kod nas!
- Presretach
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Danas su najavili kisu pa cu da vidim.
Sipao sam vodu cisto da vidim razliku i brze se staklo osusi.
Sad bio sam radoznao pa pljunem (bukvalno) na soferku i ponasa se kao da nema zastite.
Primetio sam dok sam pljuskao vodu ostale su neke kapljice vode i to kad se osusilo ostale su neke bele fleke koje se bas ne skidaju lako (recimo brisaci ih ne skidaju)?!
Jutros na staklima rosa i vide se tragovi kako sam kruzno trljao.
Toliko za sad.
Sipao sam vodu cisto da vidim razliku i brze se staklo osusi.
Sad bio sam radoznao pa pljunem (bukvalno) na soferku i ponasa se kao da nema zastite.
Primetio sam dok sam pljuskao vodu ostale su neke kapljice vode i to kad se osusilo ostale su neke bele fleke koje se bas ne skidaju lako (recimo brisaci ih ne skidaju)?!
Jutros na staklima rosa i vide se tragovi kako sam kruzno trljao.
Toliko za sad.
Očistimo Srbiju! http://www.ocistimosrbiju.com
- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
Pljunuo si na Alfu
Trebao si nekog komsijskog gnoja da zastitis tim sredstvom pa da pljujes

Trebao si nekog komsijskog gnoja da zastitis tim sredstvom pa da pljujes

- dusanGT
- Garaža: GT JTDm Q2
Pravi test: vozi se po kiši, u gradu, oko 50km/h (ZOBS), a ispred je teretno vozilo koje stvara prljavu vodenu zavesu...
Rezultat testa: da li "nano-nešto" radi posao za koji je namenjen ili ne radi?
Ako radi, vredi sve pare!
Ako ne radi... baš smo se lepo ispričali i izreklamirali drugare, firme, fizičke principe, pokazali da pratimo trendove, da poznajemo nekog ko ovo koristi, itd...
Rezultat testa: da li "nano-nešto" radi posao za koji je namenjen ili ne radi?
Ako radi, vredi sve pare!
Ako ne radi... baš smo se lepo ispričali i izreklamirali drugare, firme, fizičke principe, pokazali da pratimo trendove, da poznajemo nekog ko ovo koristi, itd...
Alfa je stil... ostalo je status...
- dusanGT
Probao po kiši koja pada u NS - ne radi sa prljavom vodenom zavesom (50km/h, po gradu), radi sa "čistom" kišom (na oko 80km/h, Most Slobode)...
- Sauriann
- Drug Član
- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
- dusanGT
Sam, na sva stakla i spoljašnje retrovizore, Turtle Wax, Clear Vue Rain Repellent... prvi put pre oko dve godine (na 147cu) i pre nekoliko meseci (na GT)... Ostalo mi još 1/3 flašice od 300ml.

Još ranije, samo na vetrobran 147ce (ili Rovera 25, sad se ne sećam više), mazao sam nešto nano-slično (dobio na probu...).

Još ranije, samo na vetrobran 147ce (ili Rovera 25, sad se ne sećam više), mazao sam nešto nano-slično (dobio na probu...).
- dusanGT
I noćas je padala kiša, i zatekao sam kapljice po svim staklima... Nisu "spale" sa vetrobrana sve dok nisam postigao 80km/h (nije baš po ZOBS)... A sa zadnjeg stakla nisu baš nikako.
S obzirom da pri pranju (mlaz vode pod pritiskom) ova nano-stvar radi na zadovoljavajući način, stiče se utisak da je prava namena nanoa, u stvari, brzo sušenje posle pranja...
S obzirom da pri pranju (mlaz vode pod pritiskom) ova nano-stvar radi na zadovoljavajući način, stiče se utisak da je prava namena nanoa, u stvari, brzo sušenje posle pranja...

- EnricoAdams
- Garaža: Alfa Romeo 156 restyle 1.9 JTD 16V
Evo ja sam izgleda prvo zamorce koje je stavilo NanoGlax na ceo auto 
Nije jos uvek proslo onih prvih 24h koliko treba da sredstvo pocne 100% da deluje, ali sam sa majstorom koji mi je to stavio odradio malu probu na par delova auto i ono stvarno radi kao sa youtube klipova. Dakle voda momentalno pobegne sa automobila i povrsina na koju je sipana voda je u potpunosti suva posle toga (bar ja ispod prsta ne osecam vlaznost
). Videcemo jos kako ce u praksi sve to da se pokaze, tj kako ce auto da izgleda posle prve kise. Do sada sam ga posle skoro svake jace voznje po kisi vozio na pranje jer kada se zaprlja bas lose, tako da ako to bude bolje sada ja cu biti u potpunosti zadovoljan.
Elem impregniranje celog automobila (dakle karoserija, stakla, farovi, felne, cak i ukrasni izduv) je izaslo 7000 din, dok je za sva stakla i farove 3500. Pitao sam coveka da li bi hteo da da neki popust clanovima ARCS kluba ako bi ih vise bilo, i odgovorio je potvrdno.
Tako da sve u svemu ja izvestavam kakva su dalje iskustva i utisci sa Nanoglaxom.

Nije jos uvek proslo onih prvih 24h koliko treba da sredstvo pocne 100% da deluje, ali sam sa majstorom koji mi je to stavio odradio malu probu na par delova auto i ono stvarno radi kao sa youtube klipova. Dakle voda momentalno pobegne sa automobila i povrsina na koju je sipana voda je u potpunosti suva posle toga (bar ja ispod prsta ne osecam vlaznost

Elem impregniranje celog automobila (dakle karoserija, stakla, farovi, felne, cak i ukrasni izduv) je izaslo 7000 din, dok je za sva stakla i farove 3500. Pitao sam coveka da li bi hteo da da neki popust clanovima ARCS kluba ako bi ih vise bilo, i odgovorio je potvrdno.
Tako da sve u svemu ja izvestavam kakva su dalje iskustva i utisci sa Nanoglaxom.
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Još nije ni 24 h prošlo pa je rano o iskustvima.Ja kad sam ispolirao i izvoskario nešto tako je voda klizila ali je pitanje dokle to radi i kako radi posle dve tri kiše ili one slabe kišice koje samo pomažu da se prljavština bolje prilepi.Uglavnom čekamo izveštaje iz prve ruke 

- dusanGT
Dakle, sve te "nano-nešto" špecije rade zaista efektno kad se kola peru (čak i posle nekoliko meseci od nanošenja), verovatno zato što mlaz veće količine (i relativno velike mase) vode lako (gravitaciono) "sklizne" dole. Ostane tek po koja kap.
U vožnji, kad pada kiša, kapljice baš neće da "skliznu" dole, kao mlaz vode pri pranju... Verovatno je to iz dva razloga:
a) kapljice su suviše male (izolovana i mala masa) i neće da brzo "skliznu" dole sa kose šoferke, što je kod slabe kiše (koja isto kvari vidljivost) naročito izraženo i
b) struja vazduha im dodatno pomaže u tome, da bi pri nekim brzinama, logično, počele da idu prema gore...
c) ne mora da se čeka kiša - može i proba sa nekom prskalicom... Ako "skliznu" te male kapljice (skoro iz spreja) onda ono a) nije tačno...
U vožnji, kad pada kiša, kapljice baš neće da "skliznu" dole, kao mlaz vode pri pranju... Verovatno je to iz dva razloga:
a) kapljice su suviše male (izolovana i mala masa) i neće da brzo "skliznu" dole sa kose šoferke, što je kod slabe kiše (koja isto kvari vidljivost) naročito izraženo i
b) struja vazduha im dodatno pomaže u tome, da bi pri nekim brzinama, logično, počele da idu prema gore...
c) ne mora da se čeka kiša - može i proba sa nekom prskalicom... Ako "skliznu" te male kapljice (skoro iz spreja) onda ono a) nije tačno...

- nidza
- Garaža: ex 159
Koliko vremenski traje tretman? Pretpostavljam da duže treba da se ostavi auto?
Tapatalk HD
Tapatalk HD
- Crni
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Kada je ovo krenulo bila je prica od 15K dinara, tako da je ovo vec prihvatljivija cena. Kvalitetno nanosenje voska ili mleka je oko 2500 dinara.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- EnricoAdams
Ako ces ceo auto traje oko 3 sata.
mislim da ce pre da padne kisa nego sto cu ja da se iskombijujem za neku finu prskalicu tako da ce tada moci da se odgonetnu bitne stvari
1. Koliko je bolja vidljivost po kisi
2. Koliko se auto manje isprlja pri voznji po kisi i blatu
3. Da li ta kisa toliko lako spada da jaca kisa moze da skine vecinu prljavstine sa auto
Dodajte ako se setite jos nekog pitanja :-)
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
mislim da ce pre da padne kisa nego sto cu ja da se iskombijujem za neku finu prskalicu tako da ce tada moci da se odgonetnu bitne stvari
1. Koliko je bolja vidljivost po kisi
2. Koliko se auto manje isprlja pri voznji po kisi i blatu
3. Da li ta kisa toliko lako spada da jaca kisa moze da skine vecinu prljavstine sa auto
Dodajte ako se setite jos nekog pitanja :-)
- zlatko1685147
- Garaža: alfa romeo 147
stvarno me cudi kako to nanese na auto a da nije ispoliran ,moguce da popuni sve one riseve(sitne ogrebotine) ?
ajde ako ti nije problem da kada budes negde nocu vozio,stani ispod ulicnog osvetljenja i pogledaj haubu odnosno pogledaj sijalicu koja se ogleda i napisi mi sta vidis,hvala unapred na vremenu
da li je ovako(ogledalo):

ili se vide ogrebotinice,pozzzz

ajde ako ti nije problem da kada budes negde nocu vozio,stani ispod ulicnog osvetljenja i pogledaj haubu odnosno pogledaj sijalicu koja se ogleda i napisi mi sta vidis,hvala unapred na vremenu

da li je ovako(ogledalo):

ili se vide ogrebotinice,pozzzz
- EnricoAdams
ja sam ispolirao auto pre 2 nedelje, i haubu ofarbao pre par dana tako da ne znam koliko sam ti merodavan :-)
- zlatko1685147
- Garaža: alfa romeo 147
- CoyoteKG
@Enrico, @Dusane
kakva su sada iskustva
Kad je krenulo ovo vreme...?
ja bih kupio sutra recimo ako ima pozitivnih stvari u tome.
Cak bih video da premazem recimo samo vozaceva vrata, i ne bih prao auto da vidim da li bi bilo neke razlike izmedju njih i zadnjih...
kakva su sada iskustva

Kad je krenulo ovo vreme...?
ja bih kupio sutra recimo ako ima pozitivnih stvari u tome.
Cak bih video da premazem recimo samo vozaceva vrata, i ne bih prao auto da vidim da li bi bilo neke razlike izmedju njih i zadnjih...
- dusanGT
Nešto ovde u NS ne pada kiša, ali bez obzira... ne vidim neku specijalnu korist od nano-špecije...
- EnricoAdams
Ja ga nisam preterano koristio po kisi ali ovo su zapazanja do sada
- Kada je parkiran i pada prljava kisa nanoglax ne pomaze preterano jer ce uvek ostati odredjen broj sitnih kapljica na ravnim povrsinama i to kada se osusi ostace prljavo. Videcemo kada bude neka jaca kisa (i cistija) da li tu ima nekih pomaka
- Vozio sam po sitnoj kisi i auto je dosta manje bio isprljan tom prilikom nego pre NanoGlaxa, tako da tu dosta pomaze.
- Kada je parkiran i pada prljava kisa nanoglax ne pomaze preterano jer ce uvek ostati odredjen broj sitnih kapljica na ravnim povrsinama i to kada se osusi ostace prljavo. Videcemo kada bude neka jaca kisa (i cistija) da li tu ima nekih pomaka
- Vozio sam po sitnoj kisi i auto je dosta manje bio isprljan tom prilikom nego pre NanoGlaxa, tako da tu dosta pomaze.
- CoyoteKG
Evo ga odgovor preko maila...
Pa po vasoj prici ja sam zakljucio da je ovo nesto nenormalno skupo. Za 500 kinti ne mogu da napunim ni kanister za tecnost za stakla...
Pa po vasoj prici ja sam zakljucio da je ovo nesto nenormalno skupo. Za 500 kinti ne mogu da napunim ni kanister za tecnost za stakla...
Postovani Davore,
Mozemo poslati pouzecem po po ceni od 500 din koliko je na pumpama NIS-a, stize u roku od 24h od trenutka porudzbine...
Javite se Milan Bogunovicu na:
tel: + 381 11 3917 958
mob: + 381 66 927 38 05
Srdacan pozdrav,
Mile Kljakic
nanoglax.com
- Crni
- Drug Član
Naravno da ne mozes, napravicu pleonazam, dobijes jednu malu bocicu i premazes staklo koristeci tu tecnost, pre toga ga detaljno ocistis, alkoholom valjda. Pogledaj koji video snimak, ima ga na prethodnim stranicama.
Ili sam te ja pogresno skontao, glava me rastura pa nisam u vinklu.
Ili sam te ja pogresno skontao, glava me rastura pa nisam u vinklu.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- CoyoteKG
pogresno si me skontao
.
Mislim da 500 din nije mnogo, pa cak i da nista ne odradi... Ovde sam cuo o nekih hiljadama dinara u ovoj temi.
Uporedio sam koliko kosta obicna tecnost za stakla, i zbog cega se ne bunimo

Mislim da 500 din nije mnogo, pa cak i da nista ne odradi... Ovde sam cuo o nekih hiljadama dinara u ovoj temi.
Uporedio sam koliko kosta obicna tecnost za stakla, i zbog cega se ne bunimo

- Crni
- Drug Član
- EnricoAdams
Ja sam pominjao 7000 din ali to je za ceo auto od glave do pete + ruke da se sve to opere, ocisti alkoholom i premaze. Kapiram da je oko pola od toga materijal a ostalo ruke.
Btw samo da dodam da vec od 70 km/h ne trebaju brisaci i mnogo je zanimljivo vozati se po kisi bez brisaca. Isto tako mi se cini da je sinocna kisa bas fino ocistila auto, mada to cu moci da vidim tek kada se detaljno osusi.
Btw samo da dodam da vec od 70 km/h ne trebaju brisaci i mnogo je zanimljivo vozati se po kisi bez brisaca. Isto tako mi se cini da je sinocna kisa bas fino ocistila auto, mada to cu moci da vidim tek kada se detaljno osusi.
- CoyoteKG
ček, ti si radio ceo auto? ekstra... da vidimo baš utiske.
ja ću do kraja nedelje da poručim za šoferku sigurno. I namazaću i vozačevo staklo, pa da ga poredim sa suvozačevim
sramota me da priznam, al već sam sprcao celu platu i nemam 500 kinti.
.
ja ću do kraja nedelje da poručim za šoferku sigurno. I namazaću i vozačevo staklo, pa da ga poredim sa suvozačevim

sramota me da priznam, al već sam sprcao celu platu i nemam 500 kinti.