Prijatelji, ima li neko ideju kako da dovucem ovo sebi, igrao bih se nesto?
http://www.ebay.de/itm/HD-1080p-FULL-LE ... 245wt_1051
ebay.de, kako?
- srdjan_pop
- Garaža: Alfa Romeo 146 1.6 TS
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Deluje mi nekako "jeftino"
Mogu ja da ga uzmem ali onda treba da ga posaljem a to moze da kosta dosta jer ne dolazim autom a ni niko koga znam ne ode uskoro ko bi mogao da ponese. Vidi neki slicni negde u Srbiji...
Mogu ja da ga uzmem ali onda treba da ga posaljem a to moze da kosta dosta jer ne dolazim autom a ni niko koga znam ne ode uskoro ko bi mogao da ponese. Vidi neki slicni negde u Srbiji...
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- srdjan_pop
- Garaža: Alfa Romeo 146 1.6 TS
Znaci jedina soludija da ga neko iz EU naruci i nekako prosledi ovamo (autobus ili preko nekog)?
Re: ebay.de, kako?
Sustina i jeste sto je jeftin...VGA 640x480 samo, ali zato LED lampa pa moze da radi do u nedogled.erdeljan napisao:Deluje mi nekako "jeftino"
Znaci jedina soludija da ga neko iz EU naruci i nekako prosledi ovamo (autobus ili preko nekog)?
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Kazem ti da mogu ja da ga uzmem ali pitanje je koliko ce izaci slanje autobusom...
PS. Nema potrebe da citiras prethodni post
PS. Nema potrebe da citiras prethodni post

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!