Sve o svemu
- nidza
- Garaža: ex 159
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
Ja redovno stisnem levom nogom kočnicu, malo, samo da upali štopaljke a nastavim normalno da vozim. Tog smeja te šale, to mi je jedna od velikih psina malih majstora vožnjesErGiO napisao:Samo iskuliram i nastavim da vozim svoju vožnju, mada priznajem da dolazim u iskušenje da stisnem kočnicu da vidim kako će da reaguje

- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
Pa onda kad te pretekne i zaustavi, moras da vadis pistolj da se branisDora napisao:Ja redovno stisnem levom nogom kočnicu, malo, samo da upali štopaljke a nastavim normalno da vozim. Tog smeja te šale, to mi je jedna od velikih psina malih majstora vožnjesErGiO napisao:Samo iskuliram i nastavim da vozim svoju vožnju, mada priznajem da dolazim u iskušenje da stisnem kočnicu da vidim kako će da reaguje

- Dora
- honorable
Pa lepo sam rekao ako praviš psine moraš biti sposoban i spreman da istrpiš
TO važi i za tog što me zaustavllja 

- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
Najbolja fora su žene vozači kad krenu da se kur.e a nemaju s čim a za ove što vole u dupe je desni žmigavac i kočnica majka mara. Pa kad te obiđe kreneš da ga pratiš pa ako je neki .udonja staće i on da vidi o čemu se radi. 

- CoyoteKG
A prosle godine se meni desilo sa nekom ludacom dva puta ista situacija.
Stojimo na semaforu jedno pored drugog. Ona je u desnoj traci i iz te trake je dozvoljeno skrenuti samo u desno. A moja je za pravo. I ispred nas je samo jedna traka. I ona vozi pravo, telefonira, vozi neku bembaru sva nakindjurena i ne ebe me 2%. Kad je ispala, pocela da mi trubi dal sam normalan odakle mi dozvola i te fore.
Iskuliram je, stanemo na seledeci semafor, opet potpuno ista situacija, kroz prozor joj objasnim da je na prethodnom mogla da skene samo u desno, i opet krenemo i ona opet isto hahahahah.
Stanemo opet na sledeci ja se smejem i opet joj objasnjavam, a ona nastavlja dalje da vredja.
Pa sam je oterao u qurac.
Tada sva zgranuta kaze "E sad ces da vidis" i uze mobilni da okrece neki broj.
hahhah. skroz sam se usrao...
Stojimo na semaforu jedno pored drugog. Ona je u desnoj traci i iz te trake je dozvoljeno skrenuti samo u desno. A moja je za pravo. I ispred nas je samo jedna traka. I ona vozi pravo, telefonira, vozi neku bembaru sva nakindjurena i ne ebe me 2%. Kad je ispala, pocela da mi trubi dal sam normalan odakle mi dozvola i te fore.
Iskuliram je, stanemo na seledeci semafor, opet potpuno ista situacija, kroz prozor joj objasnim da je na prethodnom mogla da skene samo u desno, i opet krenemo i ona opet isto hahahahah.
Stanemo opet na sledeci ja se smejem i opet joj objasnjavam, a ona nastavlja dalje da vredja.
Pa sam je oterao u qurac.
Tada sva zgranuta kaze "E sad ces da vidis" i uze mobilni da okrece neki broj.
hahhah. skroz sam se usrao...
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Gruja
- Garaža: Alfa Romeo 75 TS
... ults_video" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Sve o svemu
Izvini Dorsone, a sta si tacno vadio? Boodalu???Dora napisao:mada sam vadio par puta ali nisam upucao![]()

... ults_video" onclick="window.open(this.href);return false;
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Grujoo

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- Dora
- honorable
Grujo Bre, nemoj da te upucam sa tom budalom 
Prvo pravilo za bilo koju budalu glasi:
1. Nikad ne vadi budalu ako nećeš upucati

Prvo pravilo za bilo koju budalu glasi:
1. Nikad ne vadi budalu ako nećeš upucati

- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Ruzno je nabiti se onome ispred tebe u braniknidza napisao:To je ružno malkice, zar ne? O:-)
Tapatalk HD

- vojaalfa
- Drug Član
Grujo zamalo da me prevariš da gledam tu budalu, nego jesili ti dobio od žene poklon?
Erdeljan: kad smo već kod poznatih ono u subotu kad smo bili na košutnjaku a posle toga na čelape krenem ti ja na pešački ( na zeleno naravno ) i čika koji je skretao u desno prema meni stane da me propusti a neki džipadžija od pozadi krene da trubi a ja ni negledajući ga sočno oteram u mlohavo tvrdu stvar kad ono ajde i da pogledam koga sam počastio a ono brkajlija sa šeširom. Imate tri sekunde da pogodite ko je u pitanju, tablice su bosanske.
Erdeljan: kad smo već kod poznatih ono u subotu kad smo bili na košutnjaku a posle toga na čelape krenem ti ja na pešački ( na zeleno naravno ) i čika koji je skretao u desno prema meni stane da me propusti a neki džipadžija od pozadi krene da trubi a ja ni negledajući ga sočno oteram u mlohavo tvrdu stvar kad ono ajde i da pogledam koga sam počastio a ono brkajlija sa šeširom. Imate tri sekunde da pogodite ko je u pitanju, tablice su bosanske.
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
- vojaalfa
- Drug Član
Po[to su prošle tri sekunde a niko nije odgovorio tačno sav nagradni fond ide u sledeće kolo
Dakle misteriozna osoba
je:
Haris Džinović

Dakle misteriozna osoba

Haris Džinović

- Gruja
- Garaža: Alfa Romeo 75 TS
Sto ga nisi ocerupao k'o budalu majke mu ga dziberske?
Dobio poklon, nego sta!!!
Moramo popiti nesto za dve nedelje u to ime!

Dobio poklon, nego sta!!!

Moramo popiti nesto za dve nedelje u to ime!

- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
I jasam jednom imao bliski susret sa Harisom na jeno parkingu u budvi, tada je kasnio na nastup
Elem, malopre sam pacijentnji procitao vrh stvar na majci
"Ubrzanje od 0-100 km/h zavisi od guzve u saobracaju"

Elem, malopre sam pacijentnji procitao vrh stvar na majci
"Ubrzanje od 0-100 km/h zavisi od guzve u saobracaju"

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- erdeljan
- BANOVAN
Najbolje su one: "od 0 do 100 za 2 sekunde" potpis "Vaga" 

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Voja&Diego&ja
Midnight blues

Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Midnight blues

Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- CoyoteKG
- erdeljan
- BANOVAN
Re: Одг: Sve o svemu
Dragon napisao:Voja&Diego&ja
Midnight blues
Tako se to radi, svaka cast

- Dora
- honorable
Draga sSaveta, moram da te pitam jer ću da puknem ako ne saznam odgovor na pitanje a muči me dugo..
Čitam ovde a i po stranim forumima da se stalno neko pita koliko mi troši benzina, nafte, pa laže li taj bord (bord uvek laže naročito ako je NIS-ov) i koliko mu je verovati itd...
Prvo sam se zabrinuo jer ja nemam taj bord i sad umirem u neiszvesnosti koliko to troši pošto ništa ne piše.. Da zlo bude veće, često zaboravim da resetujem kilometražu pa ni tako ne znam da izračunam a i inače mi matematika nije jača strana pa je svejedno... Ovaj kaže 6, onaj 16, fabrika 12 itd... Oće da me izludu i gotovo... Zajebal isu se, ja sam izludeo odavno pa nema efekta nikakvog.. Nego da se vratim an temu i šta me je zabrinulo... Imao neimao taj bord ja redovno sipam za 2000 dinara i to mi traje mesec, dva a nekad bogami i tri...
Čak i ja ovako glumpav za matematiku prostim pritiskanjem na windows kalkulator izračunam da je to mnogo malo bre. Ispadne 100km sa ispod litre, mali li je kume?? Kako to da smanjim, mislim da baš troškari... Ooops... Promašio sam temu, molim čitaoce da zanemare prethodnu rečenicu i neće ući u zapsinik...
U vezi ove teme... Ako svima troši 5.6,7,8,9, XXX a meni 0.0xxx nešti tu neštima a vozim taj auto nije da ne vozim... Sad ili moj auto pravi u potaji preko noći taj benzin ili mi bord laže, nema druge... Pošto bord nemam onda prostom dedukcijom opet preko windojsa dolazim do zaključka da auto pravi benzin... Kako bi inače obrazložio te litre benzina na mesece podeljeno...
Ili da ugradim bord kompjuter? Šta mislite?
Čitam ovde a i po stranim forumima da se stalno neko pita koliko mi troši benzina, nafte, pa laže li taj bord (bord uvek laže naročito ako je NIS-ov) i koliko mu je verovati itd...
Prvo sam se zabrinuo jer ja nemam taj bord i sad umirem u neiszvesnosti koliko to troši pošto ništa ne piše.. Da zlo bude veće, često zaboravim da resetujem kilometražu pa ni tako ne znam da izračunam a i inače mi matematika nije jača strana pa je svejedno... Ovaj kaže 6, onaj 16, fabrika 12 itd... Oće da me izludu i gotovo... Zajebal isu se, ja sam izludeo odavno pa nema efekta nikakvog.. Nego da se vratim an temu i šta me je zabrinulo... Imao neimao taj bord ja redovno sipam za 2000 dinara i to mi traje mesec, dva a nekad bogami i tri...
Čak i ja ovako glumpav za matematiku prostim pritiskanjem na windows kalkulator izračunam da je to mnogo malo bre. Ispadne 100km sa ispod litre, mali li je kume?? Kako to da smanjim, mislim da baš troškari... Ooops... Promašio sam temu, molim čitaoce da zanemare prethodnu rečenicu i neće ući u zapsinik...
U vezi ove teme... Ako svima troši 5.6,7,8,9, XXX a meni 0.0xxx nešti tu neštima a vozim taj auto nije da ne vozim... Sad ili moj auto pravi u potaji preko noći taj benzin ili mi bord laže, nema druge... Pošto bord nemam onda prostom dedukcijom opet preko windojsa dolazim do zaključka da auto pravi benzin... Kako bi inače obrazložio te litre benzina na mesece podeljeno...
Ili da ugradim bord kompjuter? Šta mislite?